Оф къв конкурент си ти бе пич ? На кой е конкурент България ? К'во сме произвеждали тук, че да сме им 'конкурент' на чуждите икономики.
Айде, нали си отворен - кажи ми к'во сме произвеждали, което да им е конкуренция. 'Щото аз доколкото знам сме изнасяли боклуци към азиатските държави.
Повтаряш няк'ви глупости дето ги разнасят разни фашисти по сайтовете и телевизиите си и грам не се замисляш к'во точно трябва да значи 'конкурент'.
И с НАТО същия цирк - нарязали ни ракетите, че да сме беззащитни. Ти с тия ракети изтребители 5-то поколение и стелт бомбардировачи ли ще сваляш ?
И да имахме 500 хиляди армия, к'во щеше да я правиш и от кого щеше да те пази ? Турция ли ? Ми тя Турция може да ни осмете за 2 дена - ние военновъздушни сили нямаме, а и да имахме 50-100 изтребителя, щяхме с кори от картофи да се храним, че да ги купим и поддържаме.
Ей ги руснаците - правят си танкчета и самолетчета, а стандарта на живот вече по-нисък от този в България, пък най-богатата на природни ресурси държава в целия шибан свят.
Толко ли е трудно да прозреш факта, че идеологията ти вони ??