.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Имах едно гадже, което пушеше като влак. Седни поговори с нея ако искаш, обясни й, че не ти харесва да целуваш пепелник. Ако си ОК с пороците й - търпи ги. Аз предпочитам здрава жена, а не развалина.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Имах едно гадже, което пушеше като влак

Момиче на 15,което пуши(аз ще напиша)като комин не е приятна гледка. Аз самата съм пушила(общо взето квот дойде) 3-4 години. Започнах от любопитство,след това стана навик...последните 2 кутии изпушени цигари бяха с изключително нежелание. Най-големия ми страх беше да не кача килограми. В крайна сметка отървах се от хората,които ми промиваха мозъка-"приятели",гаджето(много противна дума) и (имащи се за нещо повече от другите)комплексари.
    Сега ми се струва глупаво. С израстването човек се променя,променят се и представите му за света като цяло.
    Опитай се да поговориш с нея. Ако тя си мисли,че няма нищо нередно,няма как да я убедиш в обратното.

Проблема е, че преди да се осъзнае може да е вече късно. Казва ми, че съм ѝ като майка, а всъщност просто много държа на нея и не искам да я гледам как се самоубива лека полека. Изпи бутилка уиски с една нейна приятелка за вечер и след това мина на джин. Не мисля, че ако продължи така ще устиска дълго...

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от NSavage Виж мнението
    Изпи бутилка уиски с една нейна приятелка за вечер и след това мина на джин.
    Похвално...
    Ами пробвай пак да говорите,ако не те послуша...
    остави да прави каквото сметне за добре

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    Ако тя си мисли,че няма нищо нередно,няма как да я убедиш в обратното.
    е виж момчето проявява загриженост ама какво от това..
    при 1-2 по-сериозни напивания,при които организмът й отхвърли алкохола,си мисля че ще се стресне и ще бъде по-премерена в чашката

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си