.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Red face Поръчване на корейска козметика

Здравейте От доста време искам да пробвам корейската козметика и сега съм се навила да си поръчам..обаче има един проблем нямам ПейПал . Разпитах всички мой роднини приятели и познати , но уви никой няма , даже някой не са и чували за това. Майка ми има дебитна карта , но тя е служебна и не мога да я използвам . Бях се навила да си изтегля карта , но като разбрах че струва 25лв се отказах. След толкова разпити и търсения накрая реших да се обърна към непознати хора , затова моля който може и иска да ми помогне да пише Сайта от който искам да поръчам е http://beautynetkorea.com/ и поръчката ми струва 50$ което е около 80лв. Знам че това което искам е много , но вече останах без избор . Ако някой се навие сериозно , да ми пише на лично съобщение за повече информация
    Последно редактирано от minki : 08-13-2014 на 18:35

Ако си над 18 както пише в профила, отиваш в банката и си отваряш сметка. За ученици и студенти е безплатно и няма такси. Картата я искаш да е Visa Electron или Mastercard, за да може да се ползва международно в интернет.

Изобщо не е чак такава занимавка каквато я изкарвах. Наскоро ходих да си сменям скопената карта за Mastercard и ми отне по-малко то 15 минути да си поръчам нова.

Между другото на beautynet са им изгодни цените, ако поръчваш нещо малко, но за по-голяма поръчка roseroseshop си струват повече. Поръчвала съм и от двата сайта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Работата е там че нямам годините за карта . На 17 съм (а относно годините в профила обикновено винаги пиша че съм по-голяма)

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    В ДСК правят карти и на лица под 18

Аз мога да ти помогна, ако не ти се занимава с ДСК. Пиши ЛС да се разберем.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си