До тук изказванията против секса на тази възраст .. някой бяха комплексарски, други саркастични, други пък мислят старомодно като бабите си. Абе общо взето вие не осъзнавате, че май въздуха и секса ни остана безплатен. Или поне ако половинката ви не е Gold Digger.
Други пък се правеха на интелигентни със сложно написани думи, които не се използват от края на 80те, в отговор на хора без капка сиво вещество.
Хора... абе вие в какъв свят живеете? Въобще чували ли сте за изграждането на личната си свобода, или живеете в мизерията на идеалите на обществото? Единственото, за което не съм съгласен е тийнове на възраст между 13 и 16 да правят секс без презерватив. Другото защо? Защо да сте против това?
Комплекс ви е, че вие вероятно не сте изпитали това върховно чувство на полов контакт на тази възраст, или сега може би някой от вас, ще кажат, че пък са изживели детството си както трябва с куклите и играта навън? Къде е написано, от някой, че за това нещо си има граница във възрастта? ИЗМИСЛИЦА НА ОБЩЕСТВОТО. Религиите, законите, поверията, легендите, клетви, суеверия, ВСИЧКО Е ИЗМИСЛИЦА НА ОБЩЕСТВОТО.
И накратко към авторката, правете каквото искате, със възможно най-големи предпазни мерки защото НЕ Е хубаво да гледаш дете на 15, убеден съм. Това, че някой го е забранил, за мен лично не е от значение, законите са глупост що се отнася до възрастови ограничения. Само че няма да е готино да буташ количката на тази възраст, и няма как да работиш, за да изхраниш детето си. Иначе няма по-хубаво от това да си имаш дете, няма.
Идеализма и старомодността ще ви убият. Живеете в 21 век, в това време вече сме над закона. Не виждате какво става по улиците ли?