Първо ще започна с малко бекграунд информация за мен, тъй като от днес станах по-активен във този форум. Аз съм момче, на 17 години и сега ще бъда 12 клас.
Второ - искам да отбележа, че тук не целя да се изповядам, оплача, потърся съвет. Това което искам е малко коментар и вашето мнение, ще оценя да няма неща които са извън темата...
А сега, темата. Защо е толкова странно да се водят интелигентни разговори?! Първо ще почна с пример. С една приятелка стояхме и си говорехме малко по-задълбочено на една улица, през която минават доста хора, който ни подминаваше все ни гледаше като извънземни.. и тук не говоря само за младежите, дори хората 35+, дори понякога чувах коментари от сорта на "Глей ги пЪ тия философи" или "Виж ги брат кви са смешни тия двамата" (това разбира се не бяха коментари на хората от 35+ възрастова група ). Друг мой въпрос е, защо е толкова трудно да си намериш събеседник за такъв разговор? Само на мен ли ми доставя огромно удоволствие когато с един човек не си говорим САМО за ежедневните глупости и на диалект? Особено от женската част ми е много трудно да намеря такъв човек, толкова рядко ми се случва че когато преди 2 дни случайно попаднах на такъв човек си казах УОУ (на глас ), бях стъписан като я видях как отговаря на въпросите и писанията ми (аз винаги пиша мааалко по-задълбочено и мисловно)... за съжаление по стечение на обстоятелствата с това момиче не можем да пишем вече... но толкова ли са малко тези хора, толкова ли е рядко, че когато срещна един да се изненадам толкова много?
Кажете вие какво мислите, споделете ваши истории, случки, преживявания.. коментирайте по темата и моля бъдете позитивни