.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 60

Hybrid View

1Гланцове:Харесвам по светлите гланцове имам в разни розовки цветове основно .
    2Червила:Обожавам червила особено червени и имам всякакви нюанси на червеното и най-лошото е че продължавам да си купувам подобни .Имам и в розови тонове ,синъо .
    3.Сенки:Не харесвам сенки и имам саво 2 големи палитри ползвам ги страшно рядко .Основно използвм кафяви или пурпурни тонове .
    4.Руж:Също обичам да слагам седи много кукленско н ползвам си основно в розово .
    5.Спирала:Имам в черно,сиво,кафяво,синъо ,зелено
    6.Очна линия: черна ,синъо,сиво,зелено,бяло ,сребисто
    7 Молив за устни: Имам в в червено само .
    8.Молив за очи: Черно и сиво имам само

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    1Гланцове:Харесвам по светлите гланцове имам в разни розовки цветове основно .
    2Червила:Обожавам червила особено червени и имам всякакви нюанси на червеното и най-лошото е че продължавам да си купувам подобни .Имам и в розови тонове ,синъо .
    3.Сенки:Не харесвам сенки и имам саво 2 големи палитри ползвам ги страшно рядко .Основно използвм кафяви или пурпурни тонове .
    4.Руж:Също обичам да слагам седи много кукленско н ползвам си основно в розово .
    5.Спирала:Имам в черно,сиво,кафяво,синъо ,зелено
    6.Очна линия: черна ,синъо,сиво,зелено,бяло ,сребисто
    7 Молив за устни: Имам в в червено само .
    8.Молив за очи: Черно и сиво имам само
    И аз обожавам червени червила!Може ли да ми препоръчаш някое?Аз си търся нещо по-ежедневно, но червено.Имах едно червено червило, което беше в много хубав цвят, но за жалост самото червило беше ужасно.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си