Ами ето ви ги цветовете, като толкова много се дразните.Когато си купувам козметика не гледам точното име на цвета или номера.Лично аз не обръщам внимание, когато се пишат цветовете и номерата на продуктите и реших да ги пропусна, но ето ви ги.
Гланцове:
Revlon - от серията Super Lustrous в цвета Pink Pop #180 (розов)
Revlon - от серията Colorstray в цвета Fire Feu #018 (червен)
YSL - това е по-скоро стейн за устни в свят Brun Glace #2 (лилаво/тъмно червено)
Dior - Empire Pink #576 (розов)
Dior - Lacy Apricot #147 (праскова)
Dior - A Veil of Lilac #097 (розово-лилав)
Dior -Twin Set Pink #157 (смесица между розов и праскова)
Dior - Pink Trench #257 (светло розов)
(Гланцовете на Dior бяха в комплект)
Elizabeth Arden - от серията High Shine в цвета Golden Pearl (нюд и дойде към малка палитра)
Червила:
M.A.C. - Dangerous #B83 (оранжево-червено)
Elizabeth Arden - Ceramide lipstick в цвета Rose (също дойде към палитра)
Elizabeth Arden - Ceramide lipstick в цвета Sugar (нюд и отново към палитра)
Chanel - от серията Rouge Coco в цвят Mademoiselle #05
Сенки:
палитра на Elizabeth Arden, която дойде със споменатите по-горе продукти.Съдържа 6 цвята, четка и руж в нюд.Сенките са в светло жълто, виолетово, кафяво,сиво и светло розово.Другата ми палитра е Chocolate Bar на Too Faced.В нея има предимно сенки в кафявата гама, розови, виолетови и два цвята за хайлайт.
Руж:
Ползвам си този от палитрата и Benetint на Benefit, което е цвят за устни и бузки в розово.
Спирала:
Dior - DIORSHOW New Look в черно #090
Молив за очи:
Chanel - Le Caryon Khol в цвета Noir #61 (черен)
Молив за устни:
Essence - In the Nude #11
Очна линия:
M.A.C. - това е матовата очна линия или fluidline в цвета blacktrack (черна)
Балсам за устни:
Мисля, че си го купих от Refan, но не съм много сигурна.Пише само lip balm, но иначе е розов.
Може ли само да попитам защо стана толкова голям проблем, че съм създала такава тема?На мен ми харесва да чета какви продукти ползват другите и често пропускам имената на цветовете, защото не ми говорят нищо.