.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Знам едно място, но то е в София, там от години си продават Ревлон.Едно магазинче за козметика в Рума в Младост.Не знам дали е Младост 1, 2, 3 или 4, но май има само една Рума в Младост.
    Там от доста години си продават Ревлон, купувала съм си гланц от там (Pink Pop много е хубав), продават и Буржоа, Maybelline, Manhattan и YSL, но не бих си купила YSL от това магазинче (прашните и замазани опаковки на гримовете не ми вдъхват много доверие).

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Е, то Ревлон има и на Графа в Сф, но изборът далеч не е толкова голям, колкото е всъщност продуктовата им гама

а ти YSL и без това не можеш да си купиш

Revlon, по принцип, си изтеглят продукцията от България пред последните 2 години.

Голяма съм шматка между другото, открих, че имам такова тъмно червено, биещо леко на бордо на KIKO и го бях забравила.

http://www.revlon.com/products/lips/...09975749069||0

Ето това ме изкушава много, особено шанхайското и парижкото. Прилича ми на азиатските тинтове и с удоволствие бих го пробвала, добре че още ги няма при нас.
    Последно редактирано от Hayashi : 08-28-2014 на 20:29
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

С най-добор чувтсво ти го казвам therichbitch, но ти как знаеш какво мога да си купя и какво не мога?Просто питам.

Град
    Sofia
    С "най- буквално чувство" ти казвам, че не можеш- родителите ти могат, ти не.
    Нищо лошо не съм казала.

Не смятам че авторката каза "ще си купя" в смисъла че ще го купи с нейни собствени пари .
    На 14 е много интересно от къде ще има пари за такава кометика ,събраните пари от баби и дядовци не се броят .

Ок и какво толкова като са сабрани пари или от джобни?Важното е, че съм си намерила начин.Какъв ви е проблема?Това не мога да разбера, от както създадох темата винаги ме критикувате.Като толкова не ви харесва може да напуснете.

Аз пък къде съм те критикувала ? На 14 си никой не очаква от теб да имаш собствени изкарани пари
    Поне до 18 парите на родителите ти са и твой след това вече си търсиш работа и си купуваш и самолет ако искаш .

Не говоря специално за теб.Просто получавам доста негативни коментари.

Град
    Sofia
    Кое му е негативното?
    Свикнали сте с перце да ви галят.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си