- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли пичове които ги кефи да носят смъкнати дънки ?
Незнам защо, но имам нещо като фетиш към смъкнатите дънки много ме кефът дали има и други момчета които им харесва да носят с кеф такива дънки ? скайпа ми е omazanija
Преди много се носеха ,сега вече не . Аз лично не искам да ми гледат задника и бельото и предпочитам да съм в представителен вид.![]()
TEMPUS FUGIT
много готино изглежда да си като насран, носи ги така
Не само, че е грозно, ами и изглежда страшно неудобно, вървят полу-клекнали с присвити колене и изгърбени, за да могат все пак да си задържат дънките на някаква височина. Не разбирам как може на някой да му харесва да се носи така.
Правило номер три:
Разбирам, че се смята за модерно, момчетата на твоята възраст да носят панталоните си паднали. Моля те, не го приемай като обида, но ти и приятелите ти сте абсолютни идиоти. И все пак, бих искал да се изясним по този въпрос, за това ти предлагам един компромисен вариант: Може да идваш тук с бельо над дънките, 10 размера по-големи от нормалното, няма проблем. Както и да е, но ако панталона ти по някакъв начин се изхлузи докато си на среща с дъщеря ми, ще си взема пистолета за пирони и ще се уверя, че е закрепен високо на кръста ти.
Аз нося леко смъкнати.
Преди години се носеха,сега ги носят само "генстерите"
Не мисля, че носенето на такива дънки се води за фетиш.
Въпрос на вкус, на мен не ми харесва особено, но щом се чувстваш комфортно в тях (ако това въобще е така) носи си ги, има и други като теб, не си първия, нито последния.
Аз нося такива и съм момичепросто ме кефят, а и skinny дънките не са ми удобни
найн либедих, найн