.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    roki67
    Guest

Сутиен размер АА

Здрасти! Търся сутиен размер АА. Мисля да си го поръчам онлайн. Знаете ли сайтове ,в който да се продава такъв размер?

Ако си АА чашка по- добре носи бюстие.

roki67
    Guest
    Не съм сигурна дали АА или само А,но иначе си бях купила такъв сутиен и ми става,махнах му етикета защото убиваше и сега не знам.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Сутиените са едно от нещата, които не е удобно да се купуват онлайн.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

roki67
    Guest
    Е да,но аз живея в много малък град ,тука кауфланда ще фалира (все още се чудя защо ли изобщо го построиха) камо ли да намеря толкова малък размер сутиен. Моя е от Манията (втората употреба) късмет ,че беше чисто нов с етикет и сега вече сутиени не се продават там

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Толкова ли няма малки магазинчета за бельо? Да си намериш подходящият размер, материя сутиен в Интернет, е много относително. Не знаеш как ще ти стои, дали няма да ти дразни материята.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

roki67
    Guest
    Ами аз обиколих града,бюстиета си купувам от малко квартално магазинче ,но и там няма. Купих си един от вероятно най-големия магазин за бельо в града ,но ми е голям ,ще чакам докато ми стане. Бюстиета имам около 20 с всеки изминал ден ми умаляват.

Виж в интенет и си измери обиколката на бюста както обиколката под бюста и виж кой размер си. Аз съм чашка А и не си намирам чак толкова трудно, но вече за АА е малко по- трудно. Като гледам все още растеж. може да поизчакаш още малко време докато станеш А

Мега фен Аватара на baby_baby
    Както казаха по-нагоре по-добре носи бюстие

Няма смисъл да си купуваш толкова малък сутиен, носи си бюстиетата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Няма смисъл да си купуваш толкова малък сутиен, носи си бюстиетата.
    +1

Изчакай пизвестно време преди да си купиш сутиен.Не си се развила достатъчно.А ако вземеш рискуваш да ти е по-голям, което е не само грозно, но и смешно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си