- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Сутиен размер АА
Здрасти! Търся сутиен размер АА. Мисля да си го поръчам онлайн. Знаете ли сайтове ,в който да се продава такъв размер?
Не съм сигурна дали АА или само А,но иначе си бях купила такъв сутиен и ми става,махнах му етикета защото убиваше и сега не знам.
Сутиените са едно от нещата, които не е удобно да се купуват онлайн.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е да,но аз живея в много малък град ,тука кауфланда ще фалира (все още се чудя защо ли изобщо го построиха) камо ли да намеря толкова малък размер сутиен. Моя е от Манията (втората употреба) късмет ,че беше чисто нов с етикет и сега вече сутиени не се продават там![]()
Толкова ли няма малки магазинчета за бельо? Да си намериш подходящият размер, материя сутиен в Интернет, е много относително. Не знаеш как ще ти стои, дали няма да ти дразни материята.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ами аз обиколих града,бюстиета си купувам от малко квартално магазинче ,но и там няма. Купих си един от вероятно най-големия магазин за бельо в града ,но ми е голям ,ще чакам докато ми стане. Бюстиета имам около 20 с всеки изминал ден ми умаляват.
Виж в интенет и си измери обиколката на бюста както обиколката под бюста и виж кой размер си. Аз съм чашка А и не си намирам чак толкова трудно, но вече за АА е малко по- трудно. Като гледам все още растеж. може да поизчакаш още малко време докато станеш А![]()
Няма смисъл да си купуваш толкова малък сутиен, носи си бюстиетата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Изчакай пизвестно време преди да си купиш сутиен.Не си се развила достатъчно.А ако вземеш рискуваш да ти е по-голям, което е не само грозно, но и смешно.