- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- спешна модна помощ
Значи аз ся ще съм 9-ти клас и ново училище,учители и пр.
Не знам какво да облека.
Височина - 1,76 следователно не ми трябват токчета
косата ми е права и не много дълга;цвят кестен
Аз мислех да облека напр:
клин и туника или пола и потник/тениска
Е какво ще кажете
Благодаря предварително
Облечи, каквото най-много ти харесва, съобрази го с времето, на 15 септември винаги или е супер жега, или супер студ!
Като цяло на никой няма да му пука за дрехите ти, защото сигурно никой няма да помни как си била облечена.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Според мен ако харесваш рокли или поли можеш да си сложиш, но си купи някоя или сложи някоя, която никой не е виждал, тоест не си обличала!Ако не харесваш рокли, поли, може да сложиш дънки с потник, чанта и токчета/маратонки, но също да са нови или да не си ги обличала много!;D Дано съм ти помогнала!
Клин, туника, потник.. не отиваш на кафе, а на откриване на учебна година. Не знам какво имаш в гардероба си, но опитай да съобразиш облеклото си с мястото и събитието, на което отиваш.
Може да облечеш семпла рокля, отгоре например дънково якенце или някакво друго, стига да си отива с роклята. Хубава комбинация би била дори с дънки и някой хубав потник или блуза.
Не се притеснявай толкова какво да облечеш, дрехите не са най-важни.
Облечи каквото ти харесва и каквото мислиш че ти седи добре . Аз лично съм на един анцунг и една блуза не е нищо официално : D и да ти кажа не ми пука много![]()