.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Какво става! :( - въпрос към момичетата

Така на 14 съм и от скоро имам менструация(колко ще е скоро 3-4 месеца вече) и този месец ми закъсня, но колко още да го чакам- та въпроса ми е .... възможни ли е да пропусне този месец

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Възможно е, щом отскоро е започнало да ти идва няма как да очакваш да е точно като часовник

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Не се притеснявай. Първите пъти е много нередовно. На мен като ми дойде за първи път пропусна три месеца,след това седем... След 2-3 години ми се нормализира и сега си ми идва много редовно

Да,възможно е ,в началото идва мн. не редовно.

И на мен от скоро ми идва и постоянно закъснява, даже всъщност за почти година само 2-3 пъти ми дойде, но разбрах, че докато стане редовно ще мине известно време. Една жена ми каза само да внимавам, защото като малка и на нея така не й идвало по 3-4, 5-6 месеца и накрая получила някакви усложнение, благодарение на което й трябвало 6 години да забременее, но при нея цикълът така и не се нормализирал, а са минали 7-8 години, вече след раждането й идва най-редовно.

Аха.....мен ме уплашиха, защото ми казаха че може да закъснее но да пропусне 1 месец не било нормално.

Не се притеснявай, няма нищо тревожно. Напълно нормално си е, докато се нормализира може да отнеме и година. Тялото вече преминава, така да кажа, в друга фаза на развитие и за това се получава така

Аха....блогодаря, за отговорите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си