Здравейте шматки. Имам връзка от около 2 месеца и съм много влюбен. При всяка възможност за секс която сме имали , винаги нещо странно се случва. Преди самият полов акт съм супер възбуден и сам корав като меч, и точно когато трябва да започнем да правим секс на мен ми спада и при мисълта ,че пада за пореден път точно когато не трябва , немога да го вдигна после.
Това е доста сериозен проблем за мен и искам да знам как мога да го преборя това нещо, защото нямам намерение да сменям момичето. Супер щастлив съм с нея. Моля , изкажете мнения и препоръки и т.н..
Не съм девствен и дори не намирам никакво притеснение от моя страна..и аз немога да си обесня какво се случва.. и с алкохол съм пробвал - има известна разлика , но желания ефект пак липсва
Каза, че не си девстен. А с предната ти приятелка така ли е ставало пак? Ако да, помисли как си решил проблема с нея. Ако не-според мен, в този случай проблема е в сегашната ти приятелка.
Нали не си комплексиран, че ти е малък и подобни глупости? Просто давай го по-спокойно.
Не съм девствен, но за жалост всички полови актове които съм водил, са били просто неангажиращи и никога не е ставало така. Аз също мисля,че някаде в себе си се притеснявам когато започна да действам с нея за да не се изложа и явно това вече ми играе лоша шега, защото всеки път либидото пада повече и повече..
Ами пита ме дали и друг път ми е ставало така , но нищо повече. Казва ми да не се притеснявам и ,че ще стане когато трябва и така.. но нали се сещаш аз кяк започвам да се чувствам.. всеки път едно и също... травмирам се
като цяло всичко си е от стрес. пробвай да не мислиш за себе си, мисли за девойчето, за нейните форми, как да я зарадваш...зарови егоиста дълбоко и дай всичко от себе си на нея да й стане добре...когато спреш да мислиш за себе си и "проблемите" си, природата ще си свърши работата и ще държи самолета в небето