.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Електрическа четка за лице

Здравейте Въпросът ми е къде мога да намеря такава четка http://www.mybeautybunny.com/wp-cont...ic-500x500.jpg .Казват,че била уникална.Изчиствала много бързо лицето от всякакви несъвършенства(особено черни точки).Някой ползва ли такъв вид четка?Доволни ли сте?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    up!

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Мисля, че Филипс наскоро пуснаха подобна в България.

Повече от фен Аватара на mimijessi
    Имам тази на Sirius и е доста хубава.Почиства добре и като цяло съм доволна )

Аз имам такава на Belissima imetec и си я взех от верига магазини DENSI За 70лв ако искате да ви снемам нещо кажете .

Благодаря на всички за отговорите

Супер фен Аватара на Runaway11
    Не ви ли дразни кожата. Смисъл все пак това замества ексфолирането. Има ли зачервяване след това. Колко пъти на седмица се ползва?

Не,няма зачервяване ,защото има приставки с четчици за чувствителна кожа за почистване ,а за успокоение след почистващата процедура има и приставка с меко тампонче ,с което се нанася успокояващ крем.Аз го използвам 3-4 пъти седмично и на инстукциите пише,че ефекта след 2 седмици ще е най-видим.

Аз пък си ползвам екфолиращо тампонче от ебелин и много ми харесва,и смятам че нямам нужда чак от четка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си