- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Най-нестандартните места на които сте правили секс , и как беше секса
Хиии .... от лошото време зе да ми идва в повече музата и простотията та реших да отворя тая темичка... кои са най-нестандартните места на който сте правили секс хващали ли са ви и как е бил секса?
Ето нещо и от мен, веднъж с приятелката ми правихме секс в колата и изведнъж фарове тя се стресна и се облече, аз също оказаха се полицаи.... просто преминаха без да спират. На следващия ден ме спират полицаите и след края на проверката единия от тях ми каза другия път да не спирам на толкова централно място. След тва голям смях с приятелката ми която беше в колата.
Другия път беше когато бяхме на гости у сестра и.... тя живее в квартира с 2 стаи ... и така след като легна ние решихме че момента е подходящ и се преместихме в др стая .... Секса беше уникален и за двама ни просто заради самата тръпка да не ни хване и от нестандартните пози
Не се хваля с нищо просто за мен си бяха яки изживявания![]()
Хах преди години така спряха полицаи до колата и взеха да светят с фенерче. Аз с цялата си наглост слязох от колата и ги питах има ли проблем, а те просто си тръгнаха. Иначе съм правил на доста места, включително в студентско общежитие докато уж спят още двама човека в стаята.
В едно храстче точно до пътека : |
Беше много странно, даже бях забравила. (май бяхме леко подпийнали, но си беше светло)
То започна със свирка, после май (не сме сигурни и двамата) имаше някво движение вътре-вън, но си приключи със свирка.
Да, беше странно, не знам дали бих повторила и не знам как въобще се е стигнало дотам.
На Гребната някоклко пъти, един път на плажа, но не ми допадна особено.
В стая с още 5 човека ... които спяха
В мазето на най-добрия ми приятел .. омг сега като се замисля , звучи доста смешно
В двора на училището в 4 часа сутринта
В тоалетната на една механа![]()
На плажа
на гребната
в даскало
в мазе
в тоалетната на галерия мол
И аз нямах желание принципно, но всичка стана спонтанно, в началото беше уникално, ново изживяване все пак...После обаче осъзнаваш колко ти неудобно всъщност.Абе един път само заради тръпката става, надали бих потвторила обаче.
Мацката имаше страхотен апартамент на ниските етажи близо до булевард. Имаше и онези "bay windows" (не съм сиг. как се наричат в Б-я) и искаше да я чукам на него, защото си падала малко екзхибио и обичала да я наблюдават.
В парка на една пейка
В нас,като майка ми беше излязла за 30 мин ;д
на покрив на блок , в гора, на футболно игрище , в кенефите на училището (даже един малчуган ни видя хах)на плаж пред супер МНОГО хора,
в нашия вход и на една пейка в едно училище
Добре нека попитам по следният начин. Има ли тук човек от Пловдив дето е пропуснал да прави секс на гребната хаха ?
полянка,парк..........
Морски фар.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
в колата на пожарната , в колата на гребната ... в заведение само свирка .... в мол - Не съм фешън
покрива на НДК през нощта
свирка в горичката на Борисовата, на един покрив, също и в мазе ;дд
кухнята на едни приятели
Борисова градина, на алеята в средата и горе на паметника (късно през нощта)
Заимов на костенурката (късно през нощта)
Последния 204 (същата вечер преди заимов)
Покрива на блока ми (късно през нощта) 24 етажа ама бях на 19 тогава
"Витошка" "Солунска" ЕПИЧНО. Бяхме се напили доста. Пушехме по цигара и тя както бях прав до пейката на която беше седнала, просто ми го извади и почна да ми духа. Дремеше ми точно за 1 секундатаксиджиите почнаха да викат и ръкопляскат... Тя беше с пола. Накарах я да стане и я оправих на задна на пейката. Поизтрезнях де
малко след като си тръгнахме, дойде патрулка (явно извикана) но вече бяхме се отдалечили. За този случай с тогавашната ми дори и не сме говорили
остана си като ебати търпката
(цялата работа беше неделя срещу понеделник, лято, около 4:00-4:30)
Анален секс в компютърен клуб... май на 22 бях. Трябваше да си принтирам един тон неща. Тя беше с пола и вика дай да седна в теб... смига ми такавадръпна си полата и седна така че да ме покрие. Свали ми ципа а аз го извадих. После стана леко и се намести. ЗАКЛЕВАМ СЕ абсолютно случайно се измести на задника и...Ние си правехме анален но като десерт, не като салата
и точно викам "ОП ЧАКАЙ" тя само натисна повече и ми се усмихна. После ебати масажа със задник.... Така не можах да свърша де, после се дооправихме. Важна обаче е идеята
Имам още ама няма да ви отегчавам ако не съм го направил вече![]()