.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Мнение относно специалноста...

Здравейте ! Записах се в ПГХТТ-Пловдив с специалност ''контрол и качество и безопасност на храни и напитки'' та вапроса ми е не съм запознат със тази специалност?? Лесно ли ще си намеря работа?? С какво е савместима в висшето образование??? Просто търся съвет И аз не знам защо влезнах там ..

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Според мен лесно ще си намериш работа с тази специалност, имай предвид, че над 95% от храните и напитките в магазините са третирани с химикали. Масово в захарните храни и напитки виждаме овкусителите ацесулфам-к и аспартам, а в солените - мононатриев глутамат. Токсичен канцерогенен микс. Във Великобритания например чушките им имат консистенцията на пластмаса, а пилетата вероятно са кудкудякали за живота си месеци преди клиентите да ги купят. Хранително-вкусовата промишленост се развива главоломно и определено специалността си струва.

Чудиш се дали специалността ти има добра реализация, чак след като си се записал? Навреме си се сетил...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Оправи си правописа! От полза ще ти е. Сериозно.
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си