.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Аз съм супер доволна от комбинацията на гел/маската на клийн енд клиър за черни точки с ексфолиращия тампон на ебелин.Гела на билка също не е лош,него го използвам за леко почистване.А кокосовото масло ми е фаворит за почистване на очен грим,маха всичко и после кожата ми не е изсушена,пък и помага на миглите ми да растат дълги.

Цитирай Първоначално написано от Justya99 Виж мнението
    Здравейте, бихте ли ми казали какво точно да използвам, имам едни малки релефни пъпчици по челото, които са със цвета на кожата ми и не си личат от далече, но на слънчева светлина когато се гледам в огледалото и челото ми прилича на гъба, а и не мога да ги трая и понякога ги изтисквам, което не е никак хубаво, защото цялото ми чело става червено. Пробвала съм с паста за зъби, ама не помага, с ментолов спирт (той пък прекалено ми изсушава кожата и се стига до белене), както и домашни маски с краставици и какво ли не, една от DM, която усложни положението. Мия си лицето всяка сутрин и вечер, а като се прибера от вън го почиствам с мокри кърпи на Ivis, сега поръчах един лосион против пъпки на Avon и си купих 2 маски на Nivea Pure Efect, но не знам дали ще ми помогнат. Моля някой да даде съвет какво да правя.
    Аз също имах и използвах силицилов спирт тай много действа пбаче много изсушава кожата иначе имам ся много малко пъпчици

Чистя си лицето само с лавандулов спирт и памук и нямам никакви кожни проблеми

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението

Лавандуловият не действа

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Почиствам си лицето сутрин с гела на eveline sos и сапун 'българска роза'.Вечер със същия гел и розова вода, а за грима от очите ползвам домашен дегримьор /розова вода + масло/.2-3 пъти седмично си правя маска с хума и кисело мляко./много съм доволна и не бих я заменила /

Цитирай Първоначално написано от ::NeVeR*eNd::: Виж мнението
    Със сигурност това не се дължи на спирта.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Аз до скоро си почиствах лицето с мицеларна вода на Гарниер обаче забелязах, че ми се появяват пъпки. Малко ще се възползвам от темата и се извинявам за което, но възможно ли е да е от мицеларната вода? А тези въпросни пъпки след 4-5 дена сами си изчезват без да ги мажа с нищо.

Мега фен Аватара на strawberry88
    Ако след като спреш употребата на мицеларната вода, значи е от нея.

Ами 4-5 дена я ползвах и след като ми се появиха пъпките спрях.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Почистващ гел ми е този- сутрин и вечер е дежурен http://spirala.bg/wp-content/uploads...125ml_engl.jpg
    Според настроението слагам Биодерма рифайнър или Акне аут активен лосион в зависимост от това имам ли в момента несъвършенства, нуждаещи се от спешни мерки
    Два пъти в седмицата пилинг с http://www.vamida.at/media/catalog/p...al_peeling.jpg

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Сутрин- Интимен гел или Нивеа 5в1
    Ако имам нужда крем - Balea aqua gel (М/у другото не ми харесва)
    Вечер- Интимен гел или Нивеа 5в1, Мицеларна вода Garnier/ Тоник Garnier/ Розова вода , ако имам несъвършенства Acne out крем
    Веднъж седмично/ на две седмици или даже 1 път в месеца може да се случи да си направя домашна маска или купешка на Balea например ми харесват тази с йогурта и с глина

Искам да попитам Калпазанка, Активния лосион на Акне аут също ли е ефективен колкото крема?

Супер фен Аватара на Deadlock
    Почистваш си лицето с интимен гел?

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Да

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Deadlock Виж мнението
    Почистваш си лицето с интимен гел?
    Ако нямаш друго под ръка е по-добре отколкото с душ-гел или обикновен сапун, както правят огромна част от момичетата.

Иначе сутрин и вечер мия със гел на Здраве против акне, за да си махна грима използвам кърпички мокри, за грим или бебешки най-често, понякога ако ми се занимава крем за махане на грим на Ла рош позе, ама много рядко.
    За пъпки не мога да се сетя да си купя Акне аут и затова спирта и нищо няма после хах
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на Deadlock
    Интересна идея :Д

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Само аз ли не мога да приема да си махна грима с мокра кърпичка или с вода?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Какво представляват пилингът и ексфолирането на кожата?

Механично отстраняване на повърхностния слой мъртви клетки чрез дребни груби частици. Има и химически пилинг, който е доста агресивен и дава същия ефект, но при него се използват различни киселини.

С мицеларна вода на Bioderma, а след това се мажа с La Roche Posay Effaclar Duo. Откакто започнах да ги ползвам вече почти не ми излизат пъпки, не знам дали се дължи на тях или на факта, че вече излизам от пубертета, но ще продължа да си ги ползвам, защото си чувствам кожата много по-добре сега. Кремът на La Rouche го нанасям и преди фондютен и много ми помага, защото преди кожата ми започваше да се люспи на моменти от фондютена, а сега нямам такъв поблем. Само с черните не се е справил, а уж пише, че и това прави, но предполагам, че не можеш да получиш всичко

Цитирай Първоначално написано от ayaska Виж мнението
    Механично отстраняване на повърхностния слой мъртви клетки чрез дребни груби частици. Има и химически пилинг, който е доста агресивен и дава същия ефект, но при него се използват различни киселини.
    Според мен химическият пилинг с AHA/BHA киселини и е много по-неагресивен от грубите частици на физичните пилинзи.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

AHA и BHA са по.лек вариант наистина. Но аз имах предвид онези бруталните химически пилинги, които смъкват няколко слоя кожа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си