Най-доволна бях останала от измивния гел на Лавера (има го в БИО магазините и в Лили), а и не беше скъп - около 10лв. Мицеларна вода съм пробвала само на Биодерма (и двата вида, но с розовата капачка е по-добре, защото не изкушава толкова). Аа, и на Mixa имам, но не съм впечатлена. Като че ли най-добре ми се отразяваше вместо тоник или мицеларна вода, да използвам розова/лавандулова вода (истински). Пък и от към състав е къде къде по-добре. Трябва пак да си взема. Любимия ми ексфолиант мисля че е на Юсерин, но от дълго време предпочитам 100 пъти повече вместо това да си ексфолирам кожата с лимон и кафява захар или пък да си мажа лицето само с мед (домашен) за 15-20 мин., отмивам го с топла вода и кръгообразни движения и пак има ефект на ексфолиант, а и домашния бързо се захаросва, така че...да. Ей, от много време не съм си правила и онази домашна маска, от която оставах много доволна - мед, хума, лимон. Привърженик съм на домашните маски и продукти, да. :д И голяма грешка, която правя (а казват че е най-важното) не използвам хидратиращ крем. С мазна/смесена кожа съм и винаги съм изпитвала страх от тях. Освен това още не съм попадала на матиращ, който наистина да матира. :д :/ Трябва да си взема някакъв хидратиращ, и да го използвам редовно. Вече намразих марките от аптеката и мисля, че най-добрия вариант е да се преместя на био козметика. Поне научих едно нещо за това време - ако имаш мазна/смесена кожа, НЕ си купувай продукти за такава. :д Аа, също имам мерак да пробвам мицеларната вода на Дъглас, че е много хвалена, както и продуктите на Лъш, но ги няма тук, нали?
А, забравих да спомена, че ходих няколко пъти на диамантено микродемаобразио (дано го написах правилно :д) и останах мнооого, доволна.
Последно редактирано от strawberry88 : 08-31-2014 на 07:30