- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчето или момичето трябва да си сложи презерватив?
Секс не съм правил. Имам един въпрос. Момчето или момичето трябва да си сложи презерватив?
И двамата трябва да го могат. Кой ще го сложи - те си решават.
МомИчето трябва да си го сложи на надървения си хуй. Кви са тия въпроси, бе?
Ако питаш дали момичето трябва да си сложи женски презерватив - по-добре само ти си сложи един мъжки и ви е чиста работата.
по-добре не почвай да правиш секс още ти дори най-елементарните неща не знаеш
По темата : момчето
Интересно къде ли си представяш, че би могло едно момиче да си го надене тоя презерватив.... или си виждал ебаси клиторите?!?!?!
бой, йебанье и чалга
и двамата да ви е по-убаво
Май, май някои разбирачи тук не са и чували за дамски презервативи...
Аз пък си мисля, че въобще не става дума за дамски презервативи, а просто кой да постави презерватива на мястото му.
За момчетата може да е по-секси момичето да им го поставя, ама според мен е по-сигурно момчето да си го сложи само.
Какво значение има ама е по- яко момичето да ти го слага
Има женски презервативи, но не са толкова широко разпространени.Момчето си слага, а ако питш кой трябва да го сложи-въпрос на личен избор и предпочитания.
е та като дойде време да го направиш, казваш на приятелката ти - "надени ми го на главата на бастуна", тя ще свърши останалото, ти ще се кефиш .. и не се притеснявай, дори и да е мега тъпото парче, пак ще се сети кво трябва да прави
не знам, възможно е .. ами на теб, щото не схвана иронията, аз ще ти го кажа, умен си![]()