.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Как да се облечем на първия учебен ден в 8 клас

Здравейте,
    На 15-ти септември ще бъда зайче във 9 ФЕГ в София и се чудя какво да облека. Бях мислила за една рокля за бяло и черно рае, но се замислих, че може другите да дойдат по дънки и аз да изглеждам като пълната кифла, каквато не смятам, че съм.
    Така че, моля ви, кажете си мнението - дънки и потниче с кецки или рокля с пантовки.
    Освен това ме притеснява факта, че може и да ме замерят и с нещо различно от моркови и да си съсипя роклята.
    Благодаря ви предварително и ако някой е приет за 8 клас 2014-2015 в 9 ФЕГ с френски, испански, БЕЛ и история, да пише.
    Моля ви за бързи отговори, защото ще заминавам до 15-ти.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    омг
    Не отдавай голямо значение, първия учебен ден не е празник, облечи се както ходиш всеки ден. И не се тревожи за мнението на хората, трябва да се чувстваш добре в кожата си.
    Също така замерянето с моркови не е толкова мръсно, колкото си мислиш и дори не знам дали все още се прави.

// и се пише пантоФки, чувала ли си за пантови

Голям фен Аватара на sunshine :**
    Всеки се интересува как си облечена толкова, колкото и ти за него.И да това със замерянето вече не се използва толкова в някои гимназии, а тези, които го правят са малко.Не се настройвай толкова - все пак ще седиш там 1-2 часа макс.

Здравейте,
    Моля Ви, не ме нападайте, аз само ви моля за мнение и помощ, тъй като съм притеснена как ще изглеждам в очите на новия си клас. И да, написах го набързо, и не го проверих за правописни грешки.
    Все пак, надявам се още хора да изкажат мнението си.
    Пишете, ако сте приети при мен.
    Благодаря!
    Последно редактирано от smiley11 : 07-28-2014 на 17:34

Цитирай Първоначално написано от sunshine :** Виж мнението
    Всеки се интересува как си облечена толкова, колкото и ти за него.И да това със замерянето вече не се използва толкова в някои гимназии, а тези, които го правят са малко.Не се настройвай толкова - все пак ще седиш там 1-2 часа макс.
    Благодаря за разбирането, но моля те дай си мнението - рокля или дънки!

Цитирай Първоначално написано от rockandroll Виж мнението
    бъчва
    Защо ме нападаш?
    След като не се интересуваш просто не пиши нищо!

Имате ли униформи?

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Имате ли униформи?
    И aз товa питaм.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от smiley11 Виж мнението
    Освен това ме притеснява факта, че може и да ме замерят и с нещо различно от моркови и да си съсипя роклята.
    Имаше такива случаи с яйца, кетчуп, сметана .. По-добре си приготви водолазен костюм.

яйца, кетчуп, сметана, стъклени бутилки
    душко, всички ще сте си чужди и... аз се облякох съвсем нормално и никой нищо никво впечатление нямаше * имаше много ШИК мацки и мъжаги, ама нее..*
    не мисля че е от такова значение.
    облечи както ти душа иска.

и стой далече от тълпата, не искаш морков в задника

Ralica545
    Guest
    Аз ще облека цветна рокля без презрамки с гол гръб... О,Боже,дано пазача не ме види,че може би заради тоалета няма да ме пусне в училище в продължение на 2 месеца

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Още сме юли, от сега ли започвате да мислите какво ще обличате за 1вия учебен ден
    Облечи се както на теб ти харесва и с дрехи, в които ще се чувстваш комфортно, както ти пука какво мислят другите, ако на теб ти харесва, но като цяло не смятам, че трябва да е кой знае колко изискано.

Голям фен Аватара на InnocentFuck
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    дори не знам дали все още се прави.
    О прави се всяка година и е голям смях ;д Аз като бях зайче преди 3 години доста моркови ме уцелиха , както и зеле целия двор на училището беше като салата

Повече от фен Аватара на FemaleEyes
    Аз се облякох с стари дрехи само това имах. И ми се смяха.

Цитирай Първоначално написано от Getyourfreakon Виж мнението
    Имате ли униформи?
    Не, ние нямаме, но всички частни, НТБГ и 2 АЕГ имат.
    Последно редактирано от smiley11 : 07-29-2014 на 05:36

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Имаше такива случаи с яйца, кетчуп, сметана .. По-добре си приготви водолазен костюм.
    ))lol
    добреее.... идеята ми хареса!
    Сега отивам да си купя!

Благодаря за мненията, има много време, а и се оказа, че заминавам средата-края на август, така че пишете още мнения!
    И аз все си държа на моето - има ли хора от моя клас?

Цитирай Първоначално написано от smiley11 Виж мнението
    Защо ме нападаш?
    След като не се интересуваш просто не пиши нищо!
    не те нападам, отговарям ти на въпроса за облеклото

Сложи си тениска/потник и къси панталонки/дънки. Роклята ще е прекалено официална според мен.

Най добре е дънки с потниче.....първо защото ще ти е по удобно и торо защото ако си с рокля според мен ще е прекалено официално

Мене ме питай как да отида като ме приеха в 91 НЕГ Мн ще се сдухам на 15септември.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Waaazzaaaap Виж мнението
    Мене ме питай как да отида като ме приеха в 91 НЕГ Мн ще се сдухам на 15септември.
    И какво като е 91 НЕГ? Човек отива така облечен на 15.09, че да се чувства комфортно и да има приличен вид. Дворът на 91 НЕГ не е все пак моден подиум, както и тези на другите училища. В същия този двор в 8 клас си отидох с дънки и блузка + букет за новата класна. Много повече се набиват на очи силно издокараните зайци, били те момчета или момичета. Спомням си как един видимо срамежлив заек през една от годините се беше намъкнал (сигурно под натиска на родител) в официален черен костюм с вратовръзка. Очевидно беше, че не се чувства комфортно. Както и една девойка с токчета и дълга рокля. На двора на НЕГ не се случва кой знае какво - официална реч на директорката и на шефа на немския отдел, представяне на класните ръководители на осмите класове, посрещане на зайците с хляб и здравец, представяне на новите немски преподаватели (ако има такива), водосвет със свещеник и това е. После ще се качите по стаите. По-гадно е по-скоро неудобството при първите контакти с новите съученици. Но ако от даскaлото ти до 7 клас има и друг приет в НЕГ, няма да е чак толкова неловко. Аз се паднах с дете от моето училище в един клас.
    Последно редактирано от irrationalDecision : 07-30-2014 на 17:48

Според мен трябва да заложиш на удобството. Специално на мен ми е най-удобно къси панталонки или дънки. Но за теб удобна може да е полата или роклята. Не мисля, че трябва да си прекалено официална, на мен винаги са ми били смешни хора, които се издокарват толкова за едното нищо.

Цитирай Първоначално написано от irrationalDecision Виж мнението
    И какво като е 91 НЕГ? Човек отива така облечен на 15.09, че да се чувства комфортно и да има приличен вид. Дворът на 91 НЕГ не е все пак моден подиум, както и тези на другите училища. В същия този двор в 8 клас си отидох с дънки и блузка + букет за новата класна. Много повече се набиват на очи силно издокараните зайци, били те момчета или момичета. Спомням си как един видимо срамежлив заек през една от годините се беше намъкнал (сигурно под натиска на родител) в официален черен костюм с вратовръзка. Очевидно беше, че не се чувства комфортно. Както и една девойка с токчета и дълга рокля. На двора на НЕГ не се случва кой знае какво - официална реч на директорката и на шефа на немския отдел, представяне на класните ръководители на осмите класове, посрещане на зайците с хляб и здравец, представяне на новите немски преподаватели (ако има такива), водосвет със свещеник и това е. После ще се качите по стаите. По-гадно е по-скоро неудобството при първите контакти с новите съученици. Но ако от даскaлото ти до 7 клас има и друг приет в НЕГ, няма да е чак толкова неловко. Аз се паднах с дете от моето училище в един клас.
    Аз го писах, защото от моето училище има само 2 момичета, които аз НЕ познавам добре и които са учили за матурите още от 2ри клас. Просто ме е бъз, т'ва имам предвид...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си