- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да се облечем на първия учебен ден в 8 клас
Здравейте,
На 15-ти септември ще бъда зайче във 9 ФЕГ в София и се чудя какво да облека. Бях мислила за една рокля за бяло и черно рае, но се замислих, че може другите да дойдат по дънки и аз да изглеждам като пълната кифла, каквато не смятам, че съм.
Така че, моля ви, кажете си мнението - дънки и потниче с кецки или рокля с пантовки.
Освен това ме притеснява факта, че може и да ме замерят и с нещо различно от моркови и да си съсипя роклята.
Благодаря ви предварително и ако някой е приет за 8 клас 2014-2015 в 9 ФЕГ с френски, испански, БЕЛ и история, да пише.
Моля ви за бързи отговори, защото ще заминавам до 15-ти.
омг
Не отдавай голямо значение, първия учебен ден не е празник, облечи се както ходиш всеки ден. И не се тревожи за мнението на хората, трябва да се чувстваш добре в кожата си.
Също така замерянето с моркови не е толкова мръсно, колкото си мислиш и дори не знам дали все още се прави.
// и се пише пантоФки, чувала ли си за пантови
Всеки се интересува как си облечена толкова, колкото и ти за него.И да това със замерянето вече не се използва толкова в някои гимназии, а тези, които го правят са малко.Не се настройвай толкова - все пак ще седиш там 1-2 часа макс.
Здравейте,
Моля Ви, не ме нападайте, аз само ви моля за мнение и помощ, тъй като съм притеснена как ще изглеждам в очите на новия си клас. И да, написах го набързо, и не го проверих за правописни грешки.
Все пак, надявам се още хора да изкажат мнението си.
Пишете, ако сте приети при мен.
Благодаря!
Последно редактирано от smiley11 : 07-28-2014 на 17:34
яйца, кетчуп, сметана, стъклени бутилки
душко, всички ще сте си чужди и... аз се облякох съвсем нормално и никой нищо никво впечатление нямаше * имаше много ШИК мацки и мъжаги, ама нее..*
не мисля че е от такова значение.
облечи както ти душа иска.
и стой далече от тълпата, не искаш морков в задника![]()
Аз ще облека цветна рокля без презрамки с гол гръб... О,Боже,дано пазача не ме види,че може би заради тоалета няма да ме пусне в училище в продължение на 2 месеца![]()
Още сме юли, от сега ли започвате да мислите какво ще обличате за 1вия учебен ден![]()
Облечи се както на теб ти харесва и с дрехи, в които ще се чувстваш комфортно, както ти пука какво мислят другите, ако на теб ти харесва, но като цяло не смятам, че трябва да е кой знае колко изискано.
Аз се облякох с стари дрехи само това имах. И ми се смяха.
Благодаря за мненията, има много време, а и се оказа, че заминавам средата-края на август, така че пишете още мнения!
И аз все си държа на моето- има ли хора от моя клас?
Сложи си тениска/потник и къси панталонки/дънки. Роклята ще е прекалено официална според мен.
Най добре е дънки с потниче.....първо защото ще ти е по удобно и торо защото ако си с рокля според мен ще е прекалено официално
Мене ме питай как да отида като ме приеха в 91 НЕГМн ще се сдухам на 15септември.
И какво като е 91 НЕГ? Човек отива така облечен на 15.09, че да се чувства комфортно и да има приличен вид. Дворът на 91 НЕГ не е все пак моден подиум, както и тези на другите училища. В същия този двор в 8 клас си отидох с дънки и блузка + букет за новата класна. Много повече се набиват на очи силно издокараните зайци, били те момчета или момичета. Спомням си как един видимо срамежлив заек през една от годините се беше намъкнал (сигурно под натиска на родител) в официален черен костюм с вратовръзка. Очевидно беше, че не се чувства комфортно. Както и една девойка с токчета и дълга рокля. На двора на НЕГ не се случва кой знае какво - официална реч на директорката и на шефа на немския отдел, представяне на класните ръководители на осмите класове, посрещане на зайците с хляб и здравец, представяне на новите немски преподаватели (ако има такива), водосвет със свещеник и това е. После ще се качите по стаите. По-гадно е по-скоро неудобството при първите контакти с новите съученици. Но ако от даскaлото ти до 7 клас има и друг приет в НЕГ, няма да е чак толкова неловко. Аз се паднах с дете от моето училище в един клас.
Последно редактирано от irrationalDecision : 07-30-2014 на 17:48
Според мен трябва да заложиш на удобството. Специално на мен ми е най-удобно къси панталонки или дънки. Но за теб удобна може да е полата или роклята. Не мисля, че трябва да си прекалено официална, на мен винаги са ми били смешни хора, които се издокарват толкова за едното нищо.