.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Въвеждат нова забрана за учениците

http://lokumki.com/lokum/8118-vyvejd...henitsite.html
    Добре, че завърших тази година.

Enjoy...

Супер фен Аватара на Meonesssss
    нафилмарили сте са ....

Не виждам как ще я приложат, тъй като бая деца ходят на училище с тях. Ще ги пребъркват ли? тва просто няма как да се случи.
    http://novanews.bg/news/view/2014/09...-в-клас/

Значи ако идеята попаднe и на други директори на училища, няма да ни пуснат на училище ако носим със себе си телефон по-скъп от 50 лв ? Тази простотия може да се случи май само тук вече :/ Иначе обратно към Nokia с фенерче

Мега фен
    Поредната еднодневка.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Никой няма да спазва това повече от седмица.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    Простотии, веднага ще изникне въпросът - как ще могат да говорят нашите с мен, при което опцията за по евтин телефон ще е пренебрегната, под предлог, че се дават за рециклиране : )

Мега фен Аватара на RapExotic
    Недомислица. По-добре да сложат по един заглушител за мобилни телефони и да спрат wifi на територията на училищата. Като искат да говорят ще излезнат навън. Така се прави в развитите държави на мероприятия като театри, концерти и съвещания, където не трябва да се използват мобилни телефони.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Недомислица. По-добре да сложат по един заглушител за мобилни телефони и да спрат wifi на територията на училищата. Като искат да говорят ще излезнат навън. Така се прави в развитите държави на мероприятия като театри, концерти и съвещания, където не трябва да се използват мобилни телефони.
    интелигентно! +1

Недомислица. По-добре да сложат по един заглушител за мобилни телефони и да спрат wifi на територията на училищата.
    Те не могат да сложат заглушители за матурите, не виждам как ще го направят за постоянно във всички училища.

Ми то супер, ама никакъв шанс да е повече от седмица- две.
    В моето училище миналата учебна година въведоха картонени кутии, където да си слагаме телефоните, като на всяко междучасие ги вземахме и като започва часа ги оставяме. Ми нямаше смисъл- губехме поне 10 минути от часа, госпожата да ни ги измъкне от ръчичките, а постепенно кутиите "мистериозно" изчезваха.

Кой малоумен би оставил скъп телефон в кутия? Аз определено нямаше да се съглася. На матурите затова си носих обикновен телефон да не би случайно някой да го обърка със своя.

Ей, тва 51-во колко иновативно станало. Едно време се чудеха как да не изключат половината училище за провинения, сега смартфоните са на прицел.

Не вярвам, че ще проработи, ще стане като с униформите, уж ги въвеждат, пък никой не ги носи.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Mary_Jane_69
    И като спрат уайфая - кво? Всички имат мобилен интернет.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от Mary_Jane_69 Виж мнението
    И като спрат уайфая - кво? Всички имат мобилен интернет.
    Като заглушат GSM сигнала няма да имат.

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението

Не вярвам, че ще проработи, ще стане като с униформите, уж ги въвеждат, пък никой не ги носи.
    Абсолютно си права!

Ще си купя таблет, за него нищо не са казали. Плюс това като не ни е интересно може да се разсейваме по други начини. Пък и надали ще се приеме тази забрана, защото 3/4 от учениците на едно училище няма да влизат в час.

Като заглушат GSM сигнала няма да имат.
    Според мен и това не е удачно. Че иначе как ще си говорят учителите по служебните телефони

Сега сериозно. Случва се - трябва да се обадиш спешно и т.н. И това не е решение

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Фактът, че "доблестните и компетентни" учители не могат да се справят с учениците и че Не могат да привлекат интереса им (освен ако не са загорели и по прашки), не означава, че тая тъпа идиотщина трябва да се прилага. Освен това - мога преспокойно да кажа, че тела ми е пета употреба и съм го взел от циганите.

Това трябваше да се въведе отдавна, вместо да се чудят как да вземат телефоните от ръцете на учениците. Въпреки че се съмнявам това да реши проблема с лошата дисциплина...

Мега фен Аватара на draid
    Тия телефони станаха като някаква чума. Постоянно се рови във фейсбук и не знам още къде. Това с прахга от 50лв е глупост, но мисля, че е продиктувано от това да няма какво да правиш на телефона. Като цяло заглушители могат да се използват но за да се покрие цялото училище трябва да се налеят не малко финанси, нещо което може да се избегне просто като всеки оставя телефона при влизане на учителя на бюрото му и след като свърши часа си го взема.

^ Това няма да спре евентуални кражби при наличието на идиоти или циганета в класа.

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Цитирай Първоначално написано от Ryuko Виж мнението
    ^ Това няма да спре евентуални кражби при наличието на идиоти или циганета в класа.
    +1
    Ако някой ми каже да си оставя телефона на място, на което всеки един крадлив пуяк може да си го вземе спокойно, ще лети през прозореца.

Мега фен Аватара на draid
    Айде стига глупости как си представяте, че ще ви го открадне пред очите ? Не може по време на час да се рови по телефоните постоянно, ако трябва ще забранят телефоните изцяло в училище.

Представи си, че си попаднал в клас с деца, които постоянно те дразнят и ти се подиграват по някакви причини. Същите тия няма да пропуснат шанса да ти гепят телефона и да си правят шегички с тебе.
    Ами ако седиш на последните чинове и като свърши часът някой ти вземе телефона без да видиш? Аз не бих рискувал. Особено пък вече и по-малките 5,6,7 клас имат смартфони. Ако се паднат в клас с циганета вероятността да им го откраднат е почти стопроцентова. А и дори да няма циганета пак е опасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си