.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Anna-Mariya Виж мнението
    винаги когато мога излизаме, пишем си почти всеки ден и се старая всеки път когато се видим да му е забавно.
    Примерно като излизаме той винаги се старае да е близо до мен, прегръща ме много често, гали ми ръцете.
    чатовете една голяма част ги започва той.
    Ами хора провалих се. Вчера след даскало се видяхме и ми каза, че е не очаквал аз да го харесвам, той се държал приятелски и държал на мен, защото съм прекрасен човек и съм щяла да си намеря някой по - добър от него. Не знам до последно си мислех, че не тълкувам грешно нещата, а накрая излезе точно така.
    Тоя твоя е някакъв много зле. Поинтересувала ли си се дали не е гей или няма връзка случайно?

Другият вариант е че те харесва,но нещо му пречи-някакви проблеми дето му подбиват самочувствието,страх от обвързване,страх от обвързване с теб,нещо във външният ти вид и/или характера,което го е срам да покаже пред своите приятели и/или родители като част от гаджето му,родителите и/или приятелите му не те харесват,стах че няма да може да се виждате,страх да не се скарате,скъсате и евентуално да те изгуби и като приятелка т.н.

Като цяло това с постоянното писане пръв,прегръщането,галенето на ръцете т.н може евентуално да се оправдаеш просто с приятелски чувства ако си момиче и го правиш.Някак си аз лично като мъж не си представям да го правя това нещо на дадена жена и в един момент тя да ми каже: "Абе пич,много те харесвам." и аз да кажа: "Абе сори ама аз те възприемам само като приятелка,защото си много готина".И при жените може в определен момент дадено поведение да стане чак неприемливо,но пък при мъжете въобще.Друг е въпроса обаче че точно аз съм от тия дето си имат проблеми от всякакво естество и вид дето постоянно ми мачкат егото и самочувствието
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Поинтересувала ли си се дали не е гей или няма връзка случайно?
    Нито едно от двете иначе изобщо нямаше да поискам да сме нещо повече от приятели. Дал си много варианти, но не мисля, че проблемът е в мен, защото никога не ме е крил когато се засечем с някой познат или с техните, но мисля, че вече няма значение

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си