Когато има хубаво момиче около мен не ми стиска да влезна в контакт с нея, също така на разни купони, където има танци, не ми е удобно да ги каня , а реално мъжът трябва да направи първата крачка. Също така и да показвам на дадената жена интересът си не ми стиска. И за това не мога да си хвана момиче. Платеният секс не ми е помогнал да го превъзмогна това. Може ли да ми дадете идей за начин как да го превъзмогна това. Тая не увереност или фобия по скоро, не мога да си го обесна от какво идва, но го имам от как се помна :@
хм според мен това е от липса на самувереност ,просто трябва да се престрашиш и да поговориш с някоя от местата на който ходиш и да видиш какво ще стане след 3-4 опита ще ти стане по-лесно и няма да се притесняваш чак толкова
Еми, попринцип трябва да се престрашиш. Всяко отказване, което получаваш, е демек добиване на опит с момичетата и по-едно време ще ти спре да ти пука и ще придобиеш самоувереност. Не е вярно, че реално мъжът трябва да направи първата крачка.
Ние не може да направим нищо. Престраши се. Ако сам не го направиш, никой няма да го направи на твое място. Просто давай, нищо не губиш. Все някоя ще приеме да танцува с теб или ще отвърне като я заговориш.