.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Други причини за закъсняващ цикъл?

Здравейте! По принцип знам,че май няма за какво да се притеснявам, но все пак когато човек води полов живот си се насмита. Та исках да споделя, че трябва да ми дойде тези дни. Имам признаците да ми дойде (омазнява ми се кожата,чувствителни гърди, 1,2 пъпки),но мензиса не идва... по принцип не ми е много редовно и до сега не е имало за какво да се притеснявам,защото винаги ми е подранявало и не ми се е налагало да го чакам. Наскоро боледувах,бях настинала и се чудя дали и това е възможно да е изиграло роля, за да не ми идва още?Отделно бях в чужбина миналия месец (там ми дойде за последно) и сега от смяната на климата? .. напечено е като го чакаш и се чудех дали тези неща могат да изиграят роля, че да ми закъснее. И тези признаци (като чувствителните гърди) има ли как да са на ранна бременност или нещо такова или си е от предстоящия цикъл?п.с. последно секс съм правила преди около седмица и половина,две.

Голям фен Аватара на bebchoOoOoOo
    Охх, точно за това се притеснявам и аз вмомента, но проблема е, че аз нямам никакви признаци да ми дойде, а трябваше да ми дойде днес Много пъти съм се притеснявала напразно, но сега е малко по-различно, защото точно, когато бях в овулация, с приятеля ми направихме един фал.. Принципно ме болят гърдите седмица преди менструацията, а сега нищо.... Утре мисля да си правя тест, щото ще се побъркам
    По темата: Да, може да ти закъснява от смяната на климата, от стрес, от прием на лекарства...
    Хубавите неща искат време,прекрасните стават веднага!!!

Град
    Пловдив
    Олеле с тоя цикъл... трябваше да ми дойде на 12-ти. Откакто пих някакви хапчета, за да ми закаснее...като чели ми стана малко по-редовен цикъла т.е идва когато трябва. Но ето, че този път закъсня... И аз полудях. С приятеля ми се пазим, но все пак внушението и паниката си играят голяма роля.
    Във вторник взех, че си направих един тест, защото от нерви и притеснения бях буквално откачила. Не стига, че изведнъж времето стана студено, ами и аз съм подложена на стрес и резултата - НЯМА ЦИКЪЛ...
    Нито признаци, че ще ми дойде, нито нищо.ю
    И днес се започнаха едни страшни болки, едвам стоях седнала, едвам ходех и какво да видя.. ето го дошъл е така че спокойно само недей да се притесняваш, каквото трябва да стане, то ще стане

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, възможно е да закъснее от смяна на климат, от стрес, от боледуване. Изчакай още 1-2 дни и си вземи тест за успокоение. Да си сваляла рязко килограми наскоро?

bebchoOoOoOo,ако искаш разкажи ситуацията и дай подробности за последния си цикъл - кога ти дойде, кога прави необезопасен акт, за да преценим има ли защо да се тревожиш.

Град
    in my world!
    На мен ми закъсня с 1сед. от боледуване супер се бях панирала и аз даже си спомням че пуснах тема...и аз имах признаци и не ми идваше но ми дойде.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    bebchoOoOoOo,ако искаш разкажи ситуацията и дай подробности за последния си цикъл - кога ти дойде, кога прави необезопасен акт, за да преценим има ли защо да се тревожиш.
    Ами последно ми дойде на 16 ноември и през октомври пак на 16-ти ми дойде и в тоя сайт http://www.surecheck.info/clogin.php изчислих, че е трябвало да съм в овулация на 28-29 ноември, а точно тогава беше необезопасения акт... И днеска нали трябваше да ми дойде, но на мен не ми е проблема толкова, че може да ми закъснее, а че нямам признаци да ми идва Направих си тест още днес, защото иначе полудявам от притеснение, но някъде четох, че по-добре теста да се прави след закъснението, т.е. след утре...

Кирилица!
    kalpazanka

охх.. мерси много хора.успокояващо е наистина. Тези дни се чувствам една такава подпухнала, корема ми се е подул (точно както преди да ми дойде), дано наистина нямам никакъв проблем.
    А иначе за по-горния въпрос относно отслабването - не,не съм сваляла много наскоро. Според мен е от бързата смяна на времето навън, климата и т.н. Стискайте палци, за първи път ще му се радвам ако живот и здраве дойде

Според мен е от времето, последния месец ми подрани. А също така ми се е случвало да ми закъснее ако съм боледувала и съм пила разни хапчета, оказват си влияние малко или много. От стрес е напълно нормално, ако си била изнервена или под напрежение.. иии всичко това каот се натрупа и си се отразява

Ами знам, че си оказва влияние смяната на климата, пък и определено бях под голямо напрежение, особено в изминалите 1-2 седмици, но все пак това, че тогава съм била в овулация ми засилва притеснението двойно повече

Град
    Свищов
    Наистина си постъпила неразумно.
    Ноември има с 1 ден по-малко от октомври. За това би трябвало да ти дойде днес, а не вчера.
    А иначе само може да се надяваш на късмета си. Направи тест утре и после след още 48 часа. Ако и тогава не ти идва или имаш съмнение за положителен тест, пусни си кървни изследвания и посети гинеколог.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново

Re: Други причини за закъсняващ цикъл?

Цитирай Първоначално написано от KrisiNik
    Здравейте! По принцип знам,че май няма за какво да се притеснявам, но все пак когато човек води полов живот си се насмита. Та исках да споделя, че трябва да ми дойде тези дни. Имам признаците да ми дойде (омазнява ми се кожата,чувствителни гърди, 1,2 пъпки),но мензиса не идва... по принцип не ми е много редовно и до сега не е имало за какво да се притеснявам,защото винаги ми е подранявало и не ми се е налагало да го чакам. Наскоро боледувах,бях настинала и се чудя дали и това е възможно да е изиграло роля, за да не ми идва още?Отделно бях в чужбина миналия месец (там ми дойде за последно) и сега от смяната на климата? .. напечено е като го чакаш и се чудех дали тези неща могат да изиграят роля, че да ми закъснее. И тези признаци (като чувствителните гърди) има ли как да са на ранна бременност или нещо такова или си е от предстоящия цикъл?п.с. последно секс съм правила преди около седмица и половина,две.
    Да това че си била болна повлиява..от много момичета съм чувала и аз когато се разболея за няколко дни..и особено ако кашлям ми закаснява със няколко дни.Дугото може да е от сменяне на климатът

Повече от фен
    Град
    Бургас
    аха значи не само на мен не ми идва защото се притесних вече 18 дена не ми идва...
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от annayordanova
    аха значи не само на мен не ми идва защото се притесних вече 18 дена не ми идва...

Оууу 18 дена са много!Да не да е някакв друг проблема?Да си правила секс без презерватив?Или някви други оплаквания да имаш?

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

Оууу 18 дена са много!Да не да е някакв друг проблема?Да си правила секс без презерватив?Или някви други оплаквания да имаш?
    ааа ми аз редовно съм си без презерватив,но не е тва правила съм си тестове а др оплаквания за сега нямам

Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от kiki1991

ааа ми аз редовно съм си без презерватив,но не е тва правила съм си тестове а др оплаквания за сега нямам
    тестовете понякога лъжат,и аз права без презерватив но момчето свършва от вън..дано и ти да си тъка.Виж ако не ти дойде до 1-2 седмици върви до личната и си вземи напвавление за АГ щот може да е нещо сериозно.

Град
    Свищов
    На твое място бих се обърнала към лекар, въпреки че нямам оплаквания. ТАКОВА закъснение на менструацията е обезпокоително само по себе си.

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Ами знам, че си оказва влияние смяната на климата, пък и определено бях под голямо напрежение, особено в изминалите 1-2 седмици, но все пак това, че тогава съм била в овулация ми засилва притеснението двойно повече
    Тест направили си? Направи си 1 след датата , когато трябва да ти дойде, за да с епоуспокоиш малко. То и самото ти притеснение от сега също може да повлияе на закъснението ти.

Направих си още вчера, отрицателен беше.. Но ако не ми дойде до сряда ще си направя пак ... Офф ужас, полудявам вече

Цитирай Първоначално написано от bebchoOoOoOo
    Направих си още вчера, отрицателен беше.. Но ако не ми дойде до сряда ще си направя пак ... Офф ужас, полудявам вече
    да и хубаво ще направиш, по принцип са донякъде точни тези тестове, така че се поуспокой малко. Гледай да не мислиш много много за това, колкото и трудно да е.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Мразя тази дума мензис.Кажете цикъл поне или менструация.Мензис звучи ужаснооо.

Град
    Ловеч/В.Търново
    по-добре върви на лекар,да не е нещо сериозно защото 18 дни са прекалено много!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    18 дни не е изобщо нормално закъснение.18 дни може да е нормално ако менструацията е от скоро.А това са почти 20 дни??
    Дали знаеш,че в предеякулационната течност (излизаща от члена на мъжа, поради възбуда),също има малък брой сперматозоиди,които могат да оплодят яйцеклетката макар и с минимален шанс.И въпреки,че това се случва рядко и шансът е почти нищожен,има жени забременели по този начин.Не ,че те плаша , но 18 дни не са никак малко.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    18 дни не е изобщо нормално закъснение.18 дни може да е нормално ако менструацията е от скоро.А това са почти 20 дни??
    Дали знаеш,че в предеякулационната течност (излизаща от члена на мъжа, поради възбуда),също има малък брой сперматозоиди,които могат да оплодят яйцеклетката макар и с минимален шанс.И въпреки,че това се случва рядко и шансът е почти нищожен,има жени забременели по този начин.Не ,че те плаша , но 18 дни не са никак малко.
    Е мн добре съм запозната спокойно ,пък и имам проблем със забременяването и не само така,че рискът от забременяване е 0% а и изпозвам протизозачатъчни вагинални таблети проблема най-вероятно е от времето както и при повечето е станало този месец...да се надяваме да ми дойде скоро

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Охх незнам и аз много се притеснявам,водя полов живот и ми закъснява вече 9 дена :X Дано е от времето или от това че бях леко болна.. много се притеснявам ;xx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си