Темата е напълно сериозна и ще Ви помоля да подходите уважително към нея.
Днес сутринта, докато вървях към работа /08:30ч/, минавайки покрай блок от храстите излезе мъж. Плешив, нелицеприятен, от километри си личеше, че е клошар и пияница, от ромски произход. Нареждаше неща от сорта на "Как бих те плющял", "Много съм вузбуден" и други подобни, които ще Ви спестя. Обърнах аз глава към него, виждайки го, че върви към мен и си държи мъжкият полов орган, докато мастурбира. Стъписах се и в онзи момент наистина не знаех как да реагирам?
Реших, че е най-удачно да увелича крачката и да го отмина. Така и направих, докато той продължаваше да нарежда подобни гадории зад гърба ми.
Нека определим ситуацията, като проста, защото аз съм "избягала", защото е светло и не съм малка - ОК. Но как се очаква да реагирам, ако с мен имаше малко дете? А, ако беше само дете, тръгнало до магазина, например? Как се обяснява подобно нещо на едно невръстно дете?
Като си зададох тези въпроси, наистина се възмутих и погнусих изключително силно. И, ако бях мъж, станал свидетел на подобно нещо, напълно откровено Ви казвам, че бих го смачкала до неузнаваемост!
Случвало ли Ви се е? Не са ли точно тези хората за които чуваме по новините как изнасилват възрастни жени и омърсяват деца?
Как бихте реагирали на ситуация, като тази? Какво заслужават според Вас извратеняци, като този?