.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Повече от фен

Post Медицина в Германиу и Македония

Как стоят нещата с медицината в Македония? Спомням си, че които не можеше да влезе в БГ, ходеше там и се прехвърляше тук обратно и пак си плащаше нормално, а ни 7000лв. Знаете ли сега как е?
    А някой, който се е насочил към Германия или Австрия, би ли споделил какви са условията за прием и следвьн-трябва ли диплома, има ли входни изпити, сравнително лесно ли се влиза и т.н. Също таксите какви саа иии т.н.
    МОЛЯ, само информирани отг., а не от рода ами чух, че си лафят комшииките иии оттам...
    Wild sexy bitch from Mainatown :P

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    При нас не се гледаше с добро око на парашутистите /така наричахме идващите от Македония и Украйна/ и имаше защо. Трудно изкласиха, но все пак изкласиха.

Като се прехвърлиш от Македония, трябва да си наясно, че ще си със статут на чуждестранен студент и семестриалната ти такса няма да е 450 лева, а ще е четицифрена сума. Трябва ти успех минимум 4 и 50, за да минеш държавна поръчка.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    В какъв смисъл ми трябва успех минимум 4.50? От диплома или някакъв изпит?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от SexyBitch Виж мнението
    В какъв смисъл ми трябва успех минимум 4.50? От диплома или някакъв изпит?
    От сесия. Даже се чудя дали не се гледаше успех от двете предходни сесии.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    Мерси :*

anonymous708973
    Guest
    Само като ми сложиш Германия и Македония в едно изречение, когато говорим за медицина, ми става ясно колко си сериозна.

Изпит за медицина в Германия за българи няма (доколкото знам). Влиза се с убийствено висок успех, ако нямаш 1.1 по немската система, дори не се замисляй. Дори с 1.1 можеш да чакаш 1-2-3 години докато те приемат.
    Диплома, разбира се, трябва. Как иначе?

Като цяло - отвори и се поинтересувай. Има даже фейсбук група, в която хората са се погрижили да обяснят - "Помощ при кандидатстване в Германия и Австрия". Сайтът към нея е faq4uni.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си