- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- момчета с гинекомастия
Преди седмици публикувах темата другаде но нямах отговор.
Минах пубертета. През пубертета почнах да си харесвам момчета с гърди приличащи на женските гърди. Заглеждах ги с интерес. Разбрах от интернет, че има заболяване наречено гинекомастия и това е причината за гърдите им. В 11 клас се запознах да излизам с едно момче с гинекомастия. Беше от съседният клас. Той ме покaни на кафе и тръгнаха нещата между нас. Харесваше ми много. Сега съм на 20 години и точно преди седмица се престраших да му дам идея за сутиен. Той се разсърди и каза, че му се подигравам. Тогава аз успях да го обедя, че искам да му помогна и, му разкрих фетиша си. Той тогава се съгласи. Взех му няколко сутиена. Той ги хареса, но каза, че ще ги носи само вкъщи, защото го е срам. Един негов приятел иска приятелят ми да се подложи на операция. Страх ме е да не се реши да се оперира. Какво мога да направя? Двамата рядко се виждат.
Страхотното чувство, когато гаджето ти има по-големи гърди от твоите, а?
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Стига със тези глупости. Мъж със сутиен?! Не е нормално...
Тая тема я пускаш през два месеца и все си седи на едно и също развитие ..
Странна си
как може да харесваш момчета с гърди тва не е нормално
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!