- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Избори 2014
В случая няма място за религия. Ще ти кажа и защо - един политик, ако иска да направи нещо за народа, ще го направи независимо от религиозните си препочетания. И понеже същото важи за мюсюлмани, индуси и т.н.т. Но нашите политици нямат ни най-малко желание да направят нещо за народа, не защото са невярващи, а защото не обичат народа си, защото търсят своите нужди и като цяло си гледат своя интерес. И в случая това, което Aeternal каза, а именно, че овцете имат пастир, е плачевно за нас, защото пастирите поне обичат овцете си, докато нашите главнокомандващи обичат само себе си. О, съжалявам, властта си също. И понеже всичките тези, които в момента са на власт, управляват ЗАРАДИ НАС, ние също сме си виновни. Но докато не ни се позволи да си изберем УПРАВЛЯВАЩИ, а не замазващи очите, няма да се оправим...
Овцете имат пастир, дефенди...
klimatroni, прост си.
Както вървят нещата наистина ще се махна. Не искам да живея в държава, която ме лъже и краде.
Пък така или иначе до 50 години мангалите ще се повече, а няма излгеди да се вземат мерки.
Mi sha ta krade , takava ni e sistemata, ako shte i da se izbiem pak shte e sushtoto, ne vijdash li?
V evropa e dobre zashtoto sa mnogo po napred i nikoga nqma da pozvolqt da gi nastignem
Вече не е интересно само вие да говорите,трябват си нови лица.
И като не е единна, кво? Да не обедняха?
Системата винаги ще се тресе, не всеки 70-80 години е имало и ще има кризи.
На румънците що дават, що при тях има прогрес?
При нас е проблема.
25 години едни и същи малоумници. Никой не им търси сметка за нищо.
Как да се промени, а ? какво трябва да стане? да дойдат от европа с танковете и да кажат, че не можем да се управляваме сами и да наложат свой режим?
Това го гледахме вече, 25 години след 45-те съветско робство все още не можем да се управляваме сами.
Sega ne mojem , ama prec komunizma kak e imalo red i vsichko po plan se e gradqlo.
Shto vsichko ni e ot togava. A sega nishto?
Inache az ne kazvam nishto, osven che na nikude ne vurvim. Nqma da ima demokraciq, tui kvoto bilo, bilo, novite partii sa sushtite.
Има различни видове демокрация. Пряка, представителна.
А каква система върви? Да ни управлява чужда държава?
Prqka![]()
predi po malko sa ni se mesili ot sega
Ami ot gledna tochka na vsichki chujdi firmi i banki...
кораба е най-автентичен
корабе мачкай, искат те откажат, точно тия дето се правят на много толерантни и демократични.
ПП: не ме закачайте отивам да ям салата, да не взема се задавя от вас.
Последно редактирано от defender : 09-30-2014 на 20:13
Последно редактирано от defender : 09-30-2014 на 21:11
Точно моята гледна точка дефенди, една овца каквото и да направи си остава овца.
Приятно блеене.
щом една партия иска властта, ще поема и отговорността.
няма такива партията да иска властта ама да прехвърля на овцете отговорността за провала и кражбите. Няма такива.
ако все ние ще сме им виновни на партиите за техните издънки и кражби и безхаберие, изобщо не ми трябват нито партии, нито избори.
Последно редактирано от defender : 09-30-2014 на 22:01
Нали, на теб ти трябва пастир.
Партиите ще почнат да си носят отговорността сами като убииците почнат сами да се предават.