.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Общежитие или квартира ? ИУ ВАРНА

Здравейте.
    Имам следното запитване към вас.
    Има ли такива, които са били на общежитие, но са се изнесли и са се прехвърлили на квартира?
    Какви са условията в общежитията на ИУ Варна ? Много ли е шумно, може ли да се спи, да се учи или е лудница 24/7.
    Ще съм много благодарна, ако някой сподели мнения и впечатления .

Някой да сподели нещо ?

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Ами не съм се изнесла или прехвърляла, но според мен и в двата случая има минуси и плюсове. При общежитието ще делиш с някой къщата си, ще опознаеш така нови хора и ако са читави дори можете да си правите купончета и да имате много хубави мигове. Но.. ако не си паснете изобщо трябва да се местиш в друго. А и ако е някой/и мързелив/и, тогава очаквай да е пълен хаос в този апартамент и да е разхвърлено. + сигурно 3ма човека ще делите една стая общо. От друга страна на квартирата нямаш такива проблеми. Сам си, ти решаваш кое къде да е, дори ако искаш можеш след време да извикаш някой твой приятел/ка да живеете двете и да си разпределите нещата.
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си