.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

До държалите матура по БЕЛ

Здравейте.Сега ще бъда 12ти клас.Избрал съм си университет в чужбина и още тази есен мога да си подам документите.Оценките от матурите нямат значение,но все пак искам да изкарам що годе добра оценка на матурата.Проблемът е,че не обръщах внимание на предмета през годините,може би защото учителите ми по БЕЛ не изискваха много и пишеха 6тици на почти всички,но от друга страна и аз не се опитвах да уча по предмета.Та ако може да ми предложите как да се подготвя горе-долу добре за матурата,без да ходя на уроци или пък как вие се подготвихте

Мега фен Аватара на RapExotic
    Четеш пройзведенията от 11ти и 12ти клас, четеш анализите върху тях и учиш граматиката. Това е достатъчно за да изкараш прилична оценка.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Обикновено на матура по БЕЛ ти дават следните неща: Произведения от 11 и 12 клас, есе или интерпретативно съчинение(по избор), граматика, пунктуация, правопис. Научи тези неща и всичко ще е наред. Но като цяло тази година матурата беше много интересна и доста лесна. Лично за мен де ;д ...

Не съм се подготвяла изобщо, шестица имах. Матурата е супер елементарна. Дори имаше произведения, които не бях чела и пак можех да пиша по тях.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на sometimes_
    Има помагала за подготовка за матура. След като научиш граматиката и т.н., можеш да се упражняваш с тези помагала.
    I`m trying to make your dreams come true...

Не ти трябват уроци. Матурата е много лесна, без много учене изкарах 6. Най-добре си купи помагало и решавай тестове от там.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си