.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Lightbulb Back to school - козметика и всякакви полезни съвети

Здравейте! Понеже остава малко време до започването на ... училище, исках да попитам някои неща. Трябва да ставам доооста рано, а съня не ми достига и всяка сутрин съм като зомби - изглеждам уморена, имам подобия на кръгове под очите, подпухнала съм. Така че, ако ползвате нещо, което един вид ви прави свежи ранните сутрини, споделете.
    Друго което ме интересува - през есента и зимата, особено през по-хладните дни докато стигна до училище кожата ми (с доста светла кожа съм) става на петна, дори и да сложа фон дьо тен. Можете ли да препоръчате нещо?
    Това е, благодаря предварително. Ако някой има отговори или въпроси нека сподели тук.

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Ще ти дам няколко съвета, които работят за мен.
    Сутрин ако ставам рано и аз имам твоите проблеми, затова обикновено използвам коректор за сенките под очите, околоочен гел за подпухването, лек фдт за добър тен.
    Също така почти всеки ден гримирам и очите си. Не е нужно да го правиш естествено, но понякога по-светлите сенки правят очите да изглеждат по-отворени. Малко спирала и си готова.

За петната не можах да разбера - от студа ли ти се появяват, или от нещо друго?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Пий много вода и се опитай да спиш повече. Първо ще ти е трудно, но ще свикнеш.

Благодаря много.
    Аз се гримирам - нося доста светли сенки, почти незабележими, малко фон дьо тен, спирала, молив, молив за вежди.
    Петната са по-скоро зачервена кожа, мисля, че е от студа, но в интерес на истината не пия много вода...ще опитам! А от кой коректор си доволна?

Голям фен Аватара на fakesmiles
    Все още търся перфектния за мен, но повечето хора харесват Wake me up (Rimmel), Fit me (Maybelline) или някой от тези на Буржоа. Най-добре е да пробваш в магазина. Гледай да е по-течен, за да стои добре под очите.

Rimmel Wake me up много го хвалят и го по-огледах доста обстойно в Лили и забелязах, че има много фини блестящи частици, които предполагам озаряват погледа, но на мен не ми харесва да има брокат или нещо лъскаво на лицето освен сенки или гланц, но дори в него не ми харесва кой знае колко. Аз все още не се гримирам, но се интересувам от козметика така че не мога да препоръчам фон дьо тен, Bb крем и т.н., но попринцим май Cc кремовете са точно за прикриване на червенина, така че може да пробваш и на мен ми се появяват такива зачервявания като е по-студено, ама аз попринцим съм с по-червени бузки

Sleeping packs и редовни маски за лице направо си ме спасяват! Ужасно трудно е да изглеждаш нормално при редовно недоспиване, обаче мисля, че се справям добре. Пилинг по-честичко също ми се отразява добре през стресовите периоди.
    А зимата и сутрин и вечер си наслагвам няколко вида продукти върху кожата за по-добра хидратация. Тип корейска рутина, моята е нещо от сорта на тоник, емулсия, околоочен, крем, гел, серум/масло.
    Любимото ми BB в момента е Elishacoy Always Nuddy BB 24. Иначе за зимата препоръчвам на всички със суха кожа Skin79 Lovely Girl, който е много мазничък и с лъскав ефект. Само той не ме правеше сбръчкосана когато е супер студено.

А естествено е много добре да приемаш достатъчно витамини под формата на различни плодове и зеленчуци всеки ден.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

anonymous708973
    Guest
    Силна хидратация през нощта - дори да изглежда прекалена. Аз съм с на Микса глицеринов крем с 8% съдържание, мазничък е, но това е добрата основа за всеки фон-дьо-тен, иначе дори течните ще ти изсушат лицето.
    Блестящи светли сенки във вътрешния край на окото - няма да повярваш колко много ще ти променят физиономията, тъкмо получих комплимент за вида си в ден, в който бях сууупернедоспала и уморена.
    Цвят на бузите.

Хаха, аз постоянно получавам запитвания от колежки как може да изглеждам толкова добре в 7 сутринта, но гримът му е майката. С правилна грижа за кожата стават чудеса, дори и в супер натоварените периоди.

Стана ми интересно за тези Sleeping packs. Какво представляват и за каква кожа са?

О, ами това са нещо като супер хидратиращи маски, които се слагат след всички останали продукти като последна стъпка. Те попиват за 10-15 минути и после си лягаш с тях. Сутрин по принцип трябва да се измие, но аз не го правя. Аз съм с нормална кожа и по принцип почти нищо, което си намажа по лицето не ми омазнява, така че ми се отразяват чудесно. Сутрин винаги кожата е супер мекичка и свежа.

Май ще ми дойдат тежички. Аз съм със смесена кожа, през зимата даже става мазна.

Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    О, ами това са нещо като супер хидратиращи маски, които се слагат след всички останали продукти като последна стъпка. Те попиват за 10-15 минути и после си лягаш с тях. Сутрин по принцип трябва да се измие, но аз не го правя. Аз съм с нормална кожа и по принцип почти нищо, което си намажа по лицето не ми омазнява, така че ми се отразяват чудесно. Сутрин винаги кожата е супер мекичка и свежа.
    А на каква цена са и на мен ми стана интересно

О, има много различни - нисък, среден, висок клас... Моите две любими са Etude House Collagen Moistfull Sleeping Pack и Tony Moly Dual Effect Intense Care Sleeping Pack. И двете са около 12 евро с доставката в eBay.

И аз се интересувам, момичета. Случайно да знаеш дали ги има в БГ?

Може да се каже, че изобщо ги няма в Европа. Поръчват се по интернет.

Hayashi според теб коя от двете е по-подходяща за смесена кожа?

О, ами не знам. Май тази на Tony Moly. Collagen Moistfull е по-скоро серия за суха или нормална кожа.

Благодаря ти много А случайно да имаш някакви отзиви за BAVIPHAT Apple AC Therapy Sleeping Pack?

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Силна хидратация през нощта - дори да изглежда прекалена. Аз съм с на Микса глицеринов крем с 8% съдържание, мазничък е, но това е добрата основа за всеки фон-дьо-тен, иначе дори течните ще ти изсушат лицето.
    Блестящи светли сенки във вътрешния край на окото - няма да повярваш колко много ще ти променят физиономията, тъкмо получих комплимент за вида си в ден, в който бях сууупернедоспала и уморена.
    Цвят на бузите.
    Може ли някакъв линк да го видя този крем и на каква цена е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си