Здравейте! Казвам се Росен и съм на 15. До сега съм нямал подобни "проблеми", но ето, че станах 9-ти клас и имаме нов клас, старите съученици ги няма, т.е. приятелите ми ги няма, има няколко човека от стария ни клас, но с тях не съм приятел, не, че нещо, но просто аз не споделям техните интереси, както и на сегашния ми клас, те споделят едни интереси, аз съвсем други и разбира се, аз си стоя на чина, без да преча на никой, но те се дразнят, стани малко от този стол, разходи се малко и т.н... Както казах те споделят едни интереси, а аз съвсем други и съответно ми е трудно да се впиша в класа, защо ли? Ами защото, сегашните млади хора, пият, пушат, дрогират се, и още куб други неща, а не разбирам аз какво им преча, че да се дразнят, по принцип се дразнят 1-2 момичета, но когато те започнат, разбира се надутите кифли след тях, та 1 започнели всички след нея, та както може би сте видели споменавам момичетата, защото те се дразнят, има 1 момиче което от време на време говори с мен, но знам, че го прави от "съжаление". Та общо взето това е, олекна ми, че го споделих с някого.

Не знам дали е подходящо заглавие, но..

Благодаря, че ме изслушахте!