.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Unhappy НАИСТИНА СЕ НУЖДАЯ ОТ МНЕНИЕТО ВИ :(

Здравейте , аз съм на 14 и в класа ми почти всички си имат гаджета но това не е важно .. Момиче съм и има 2-3 момчета от училище които ме харесват и имам много приятели падам си мъжко момиче играя цс не се гримирам ходя 1 път седмично на бокс не нося токчета нося раница и не съм обличала рокля от 3 годишна ... ПЕВИЦА СЪМ ... има едно момче от моето у-ще което е пълен бунтар пуши пие но страшно много го харесвам а той дори не ме забелязва аз не съм от срамежливите и докато си писахме в фейсбук му казах че го харесвам а той нищо ... за първи път почувствах по голяма болка от когато ми разбиха носа на един мач .. сега дори едно здрасти не ми казва не ме поглежда ... какво да направя той е просто една МЕЧТА но не от тези които се сбъдват My heart is broken

Мега фен Аватара на SonataArctica

Цитирай Първоначално написано от botevplovdiv1912 Виж мнението
    и в класа ми почти всички си имат гаджета но това не е важно ..
    нда вее

Иначе изпей му нещо.. може lil wayne.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Бунтарите обикновено не си падат по мъжки момичета, а по женствени и глезени. Имаш вариант да се направиш на такава, каквато не си за да те хареса или да намериш друг тип момче, което иска точно такова момиче.

На сила хубост не става.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на draid
    Моля да правиш разлика между бунтар и някаква утайка дето пуши пие и се друса на незнам колко години там 15 ли сте.

Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Моля да правиш разлика между бунтар и някаква утайка дето пуши пие и се друса на незнам колко години там 15 ли сте.
    И аз това щях да кажа. Незнаех, че за да си бунтар трябва да пиеш и да се друсаш и то на 15....

Мега фен Аватара на baby_baby
    Бъди каквато си и ще срещнеш човек който ще те харесва такава каквато си не е нужно да се правиш на друг човек а този щом не ти обръща внимание значи не го интересуваш

Бъди себе си и върви с гордо вдигната глава. Отлично знам какво е да си падаш по момче, което не те забелязва. Знам, че много боли, винаги се чувствах не достатъчно добра за него и постоянно плачех. Но всичко минава, болката също, а и понякога да не получиш това, което искаш се оказва голям късмет

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си