.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Question Как да му докажа, че го обичам??

Здравейте!

На кртко ще в представя исторята си.
    Преди време се запознах с едно момче чрез Facebook. Живеем на повече от 120км един от друг. Но въпреки това, се влюбих в този човек. Бих направила всичко за него, всичко, за д го зарадвам. Иска ми се да съм светлината в тъмния тунел, искам да му бъда упора в трудните моменти ... но как да му докажа чувствата си. След раздялата си с бившата, той трудно се доверява на когото и да било.

П.П. Моля, ако не можете да ми дадете съвет, запазете хейта за себе си.

Брагодаря, предварително.

Мега фен Аватара на xoxi
    Тези неща трудно се доказват, когато помежду ви има 100+ километра.
    Доверието се изгражда постепенно, а по същия начин се гради и любовта. Не става със заучени жестове или изрази. По-лесно е да показваш чувствата си, отколкото да се опитваш да ги доказваш. Отсрещната страна няма как да не усети и забележи това. Фейсбук е крайно недостатъчен за изграждането на истински отношения или започването на връзка.
    Вие въобще виждали ли сте се на живо?

Не е само Facebook постоянно разговаряме по Skype. Тази седмица ще имам възможност да се видя с него. Не знам до колко ще имам възможност да останем насаме... Понеже родителите ми ще са с мен. Надявам се да ни оставят да си говорим

Мега фен Аватара на xoxi
    Добре, значи сте напреднали, щом и по скайп говорите.
    На колко години сте?
    Като се видите, просто се отделете от родителите ти и прекарайте малко време сами. Освен ако не сте на такива години, на които все още ви трябва постоянен родителски контрол.

Аз съм на 17, а той на 21.
    Но въпреки възрастовата разлика имаме много общи теми за разговор и интереси. Често споделяме едно и също мнеие. Но въпреки това... той не изпитва нищо такова към мен. :/

Мега фен Аватара на baby_baby
    И аз съм в такава ситуация даже нас ни разделят повече от 100 километра много е трудно и аз нз какво да направя

Това, че той е наранен от бившата, не означава, че ти трябва да му лекуваш раните. И в тая възраст връзките от разстояние са си невъзможни, с говоренето по скайп няма да стане.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на an7raks
    Сложи си тенджера на главата и се набери на дръжките й докато той те гледа през skype на живо...
    Как ви се занимава с глупости?

Вие май не сте прочели П.П. -_-

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Сложи си тенджера на главата и се набери на дръжките й докато той те гледа през skype на живо...
    Нима това не е глупост?

Е,как ти се занимава с глупости?

Мега фен Аватара на an7raks
    Ама мен ми е простено... Нямам си работа сега...

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от destani101 Виж мнението
    Не е само Facebook постоянно разговаряме по Skype.

Виж сега, ти още не познаваш човекът, за когото говориш пък искаш да му доказваш любовта си. От къде знаеш, че не те лъже? Може изобщо да не е наранен и да няма бивша, а просто да ти разказва някаква измислена сърцераздирателна историйка за да си легнеш с него от съжаление. Познаваш ли неговите приятели, семейството му.. Прекарвала ли си времето си с него НА ЖИВО.. Виждала ли си реакциите му в различни ситуации? Много глупаво и наивно е да смяташ, че си влюбена в някой само, защото ти харесва да си пишеш с него.
    И не го казвам за да "хейта", а защото отстрани погледнато изглежда точно така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си