.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Има голяма разлика дали ще я сцепят на 13 или на 18 години, второто е по-добре, защото тялото е достатъчно развито и няма как един химически дисбаланс като закуска със сперма да и въздейства осезателно.

Мега фен Аватара на draid
    Цитирай Първоначално написано от twrker Виж мнението
    Добре, тоя път ще се опитам да не съм груб. Явно яко си се вкарала във филма, тори ли си ква си. Регистрация имам някъде от пролетта и ми е единствената, ако искаш можеш да погледнеш мненията ми, те са писани точно в 3-4 теми. Ама какво обяснявам на човек с 10k мнения за 2 години? xD getalife, pls.
    Зле си.

Повечето девствени са задръстени или нямат с кого да се шляпат,изключенията са много малко.Не е срамно да си или не си,но почти никоя не би си признала ако е.

Колко тъп въпрос aко се зaмислиш никой нямaше дa прaви секс aко от товa се погрознявaше незнaм кaви сa ти нaблюдениятa но имa много причини човек дa нaдебелее може дa сa бременни a бременностa човек зaпочвa дa се тъпче повече aз пък дa ти кaжa всички момичетa които познaвaм и не сa девствени сa дори по крaсиви отслaбнaхa и циците им порaснaхa

Супер фен Аватара на NissaN
    И аз имам подобно наблюдение...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си