- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Клекове без тежести
Колко клякания горе/долу трябва да правя на ден, за да си стегна дупето? :Д И идея си нямам, не съм тренирала преди за това питам колко серии по колко пъти?
Правиш колкото можеш и гледаш да увеличаваш с всяка изминала тренировка повторенията и темпото,имай в предвид ,че точно тази мускулна група има нужда от възстановяване 72 часа,но тъй като твойте тренировки са без тежести мисля,че и през ден да тренираш няма да е проблем,а за стягане на дупето не е само клекове има още милиард упражнения,потърси из нет-а и ще намериш
Не е особено добра идея да си мислиш, че ако правиш само клекове ще си стегнеш дупето. Най-добре тренирай за цялото тяло, не само за една част. Наскоро един пич беше написал тема как да изкара плочки, ама да тренира само корем.
Иначе да, клековете са хубаво упражнение. Прави колкото можеш. Ако ти е трудно почни с 10 клека и постепенно ги увеличавай. Важното е да не се пренатоварваш и да не можеш после да си стъпиш на краката.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Клековете са много подценявани, както и скачането на въже. Аз правя и двете, но само с тях няма да минеш. Просто си намери някоя хубава комплексна програма.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Колкото можеш ама в началото малко за да нямаш мускулна треска
Започни с 50-60 примерно и ги увеличавай всеки ден. Прави ги на серии, не наведнъж.