.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    Повече от фен Аватара на mimonte2
    Цитирай Първоначално написано от ikon Виж мнението
    Ако за теб специалности (говоря за специалности, не направления), които 1000 кандидати са писали на първо място, не са престижни, ОК, казах факти, това мисля е достатъчно.:0 Отговорих и на момичето обективно, в безсмислени полемики вече не ми се участва.
    Изобщо няма значение колко нандидати са влезли в специалността. Например в това поднаправление сега с преподаване на английски език влизат много хора, но нивото им е изключително ниско и се разбира само от бала. Така че това ив никакъв случай не може да бъде измерител. Кажи конкретно специалността и ще ти кажа, доколко е престижна, защото в УНСС няма чак толкова хубави специалности.

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ричи (крада го, че "богата кучка" не е мн мило обръщение :Д), записа ли официално? Къде? А къде ще караш семестъра в Германия?
    ми аз за Германията бях ти писала на лично още от оня разговор за стопанския факултет :Д ама сиг не си го видяла )
    btw Десислава съм, ричи звучи като име на куче :Д
    Последно редактирано от therichbitch : 10-04-2014 на 20:31

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от mimonte2 Виж мнението
    Говорех за счетоводния баланс.
    кофти за теб, в баланса почти няма разходи и приходи, а само ДМА, ДНА, задължения, собствен капитал печалба и т.н.
    не мога да повярвам , че ме накарахте да го направя, но:
    1. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125740338.png
    2. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125774941.png

Сега, мили счетоводители, се върнете в.. първата си лекция по основи на счетоводството и се научете каква е разликата м/у баланса и ОПР-то и тогава елате да разправяте колко сте информирани и какви големи специалисти сте

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    кофти за теб, в баланса почти няма разходи и приходи, а само ДМА, ДНА, задължения, собствен капитал печалба и т.н.
    не мога да повярвам , че ме накарахте да го направя, но:
    1. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125740338.png
    2. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125774941.png

Сега, мили счетоводители, се върнете в.. първата си лекция по основи на счетоводството и се научете каква е разликата м/у баланса и ОПР-то и тогава елате да разправяте колко сте информирани и какви големи специалисти сте
    Отчетът за приходите и разходите и счетоводният баланс нямат нищо общо и не знам къде съм казал, че имат. Освен това никога не съм претендирал, че съм голям счетоводител, че аз дори не съм студент (все още)! Използвам знанията си от гимназията по счетоводство на предприятието.
    П.П. Това че не си харесваш професията и съжаляваш, че си я записал/а не означава, че всички непременно трябва да мразят счетоводството и да са на твоето мнение, затова недей да го налагаш! Освен това е много жлако да мразиш специалността си...

Град
    Sofia
    така е, да, прав си напълно
    Не трябваше да записвам счетоводство, мама беше права но това ще си остане во веки моята специалност и никога няма да се избавя от тъмната сянка, която хвърля в/у личността ми
    петнадесет години това учих и пак не съм разбрала, че имало "баланс на приходи и разходи" Освен да запиша още веднъж, за да си опресня

така е, да, прав си напълно
    Не трябваше да записвам счетоводство, мама беше права но това ще си остане во веки моята специалност и никога няма да се избавя от тъмната сянка, която хвърля в/у личността ми
    петнадесет години това учих и пак не съм разбрала, че имало "баланс на приходи и разходи" Освен да запиша още веднъж, за да си опресня
    Трябва да ти кажа, че в интернет сарказмът почти не си личи. Може би майка ти наистина е била права. Избрала си си професията, сега си получи отговорността. И за 100-тен път повтарям, че отчетът и балансът нямат нищо общо. Изобщо четеш ли ме? Май не, доколкото разбирам.

Град
    Sofia
    какво е баланс на приходите и разходите,
    Говорех за счетоводния баланс.
    последно ?
    Изобщо четеш ли ме?
    честно казано- отгоре отгоре, но пак някои неща се набиват на очи

П.П. не ме изравнявайте с тези плиткоумни роботчета- счетоводителите, моля
    не следвам това

последно ?

честно казано- отгоре отгоре, но пак някои неща се набиват на очи

П.П. не ме изравнявайте с тези плиткоумни роботчета- счетоводителите, моля
    не следвам това
    Е, като не го следваш, защо се обаждаш и знаеш много? Какво следваш? Да не е ФВС?
    За милиарден път го повтарям това, че отчетът и балансът нямат нищо общо. Ревизирай си знанията като икономист, ако въобще имаш такава квалификация.

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    . Благодаря за мненията. Спряла съм се на финанси засега, но има време още.

Цитирай Първоначално написано от Dollie Виж мнението
    . Благодаря за мненията. Спряла съм се на финанси засега, но има време още.
    Избери финанси. Всъщност Финанси определено е най-добрата икономическа специалност и има най-висока реализация при нея.

anonymous708973
    Guest
    Ама далеч не е за всеки

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    С две ръце съм за финанси

Повече от фен Аватара на sweet__potion
    финансовото счетоводство далеч не е застъпено толкова тясно с финансите, повярвай, май говориш малко наизуст
    финансовото и управленското счетоводство са по- основни и НЕ се учат в специалност финанси, камо ли основи на сч., там се учат по- специфични счетоводсва, примерно банково
    Аз съм специалност финанси и имам през 4те години основи на счетоводството, финансово счетоводство, банково счетоводство, управленско счетоводство,бюджетно счетоводство,финансови експертизи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си