- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Икономика.. коя е най-подходящата специалност?
Изобщо няма значение колко нандидати са влезли в специалността. Например в това поднаправление сега с преподаване на английски език влизат много хора, но нивото им е изключително ниско и се разбира само от бала. Така че това ив никакъв случай не може да бъде измерител. Кажи конкретно специалността и ще ти кажа, доколко е престижна, защото в УНСС няма чак толкова хубави специалности.
кофти за теб, в баланса почти няма разходи и приходи, а само ДМА, ДНА, задължения, собствен капитал печалба и т.н.
не мога да повярвам , че ме накарахте да го направя, но:
1. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125740338.png
2. http://img.docstoccdn.com/thumb/orig/125774941.png
Сега, мили счетоводители, се върнете в.. първата си лекция по основи на счетоводството и се научете каква е разликата м/у баланса и ОПР-то и тогава елате да разправяте колко сте информирани и какви големи специалисти сте
Отчетът за приходите и разходите и счетоводният баланс нямат нищо общо и не знам къде съм казал, че имат. Освен това никога не съм претендирал, че съм голям счетоводител, че аз дори не съм студент (все още)! Използвам знанията си от гимназията по счетоводство на предприятието.
П.П. Това че не си харесваш професията и съжаляваш, че си я записал/а не означава, че всички непременно трябва да мразят счетоводството и да са на твоето мнение, затова недей да го налагаш! Освен това е много жлако да мразиш специалността си...
така е, да, прав си напълно
Не трябваше да записвам счетоводство, мама беше правано това ще си остане во веки моята специалност и никога няма да се избавя от тъмната сянка, която хвърля в/у личността ми
петнадесет години това учих и пак не съм разбрала, че имало "баланс на приходи и разходи" Освен да запиша още веднъж, за да си опресня
Трябва да ти кажа, че в интернет сарказмът почти не си личи. Може би майка ти наистина е била права. Избрала си си професията, сега си получи отговорността. И за 100-тен път повтарям, че отчетът и балансът нямат нищо общо. Изобщо четеш ли ме? Май не, доколкото разбирам.![]()
. Благодаря за мненията. Спряла съм се на финанси засега, но има време още.
Ама далеч не е за всеки![]()