.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от tuppor Виж мнението
    влюбен съм в момиче казах и как се чувствам неколкократнo
    тя ми казва че след раздялата си с гаджето и иска да е сама известно време
    на нея постоянно и се обясняваT разни типове по същия начин по който и аз
    другите ги блокира и не се вижда с тях
    с мен продължава да се вижда и иска да излизаMe да ходим на разни места само двамата
    исках да спра да се виждам с нея но не мога обичам я
    преди 2 години когато се запознахме след известно време и казах как се чувствам защото видях че нямам шанс да ми отговори на чувствата и прекратим всякакъв контакт с нея но след половин година я потърсих и пак започнахме да се виждаме tq izkashe da се изнесем да живеем заедно като съквартиранти но и казах че не мога да го направя защото я обичам и това беше краят на изнасянето
    сега не знам какво да правя

да продължавам ли да се виждам с нея с надеждата че има нещо или да не се тормозя повече и да спра да се виждам с нея завинаги
    Привет, tuppor!

На колко години си? Не, че има голямо значение, но...от личен опит мога да те посътвам просто да пренасочиш чувствата, желания, нежността, любовта, времето и т.н към друго момиче, ако има такава, която ти привлича интереса, или друга сфера на живота. Това са 2 години, през които тя е имала достатъчно време да изясни със себе си дали би искала нещо с теб и колкото по-рано направиш тази крачка, толкова по-добре за теб.

Знам, че не е лесно, но от това ще излезнеш много по-силен и уверен в себе си, ще си научил един от уроците на живота и накрая даже ще изпиташ удовлетворение.

Това разбира се не пречи да поддържате приятелски отношения във времето, когато почувстваш, че си преодолял ситуацията.

Сега си във възраст, в която трябва да се забавляваш, да откриваш, да чувстваш - преди всичко положителни емоции, моменти и т.н. Две години са дълъг период от време и за съжаление според мен просто нещата няма да се получат - по-добре е за теб, ако влезнете във връзка...няма да се чувстваш добре (в началото може би да, но...дълга и широка).

Поздрави и успех!
    А.

благодаря

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си