- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- харесвам две момчета...
 Отговор в тема
 Отговор в тема

И аз съм шокирана от странното си желание...но не знам как да разбера кого повече харесвам: единия или другия.
Така...едното момче е на 24 и ми е колега в университета.С него се запознахме връщайки се от лятната ни практика във влака...и така стана че излезнахме и ден по късно...а на третия ден той замина за Англия за 4 месеца...(все още е там).Звъни ми,вълнувам го,но аз мисля че няма да издържа да го доизчакам.
...С другото момче се запознах съвсем случайно в мирк (някво никакво мястенце).Говорим си по скайпт...знам че не е реално де...но ме превлича силно...(той е с пет години по-малък от мен).И по телла си говорим...мислим да се видим също така...(по думите му личи че и той не е безразличен към мен)...
Как...да разбера подяволите...кой ми подхожда повече...И ако избера единия - дали ще е правилният?!
mirc: emo_e_to
Много ми е гадну без теб ,... бла бла бла..не вярвам в любофта!
Ами изчакай колегата си от Англия...,защото този малкия ще е някой пикльо дето не знае дали му се пикае или...

така,че не се захващай там.
ее колко теми създаде ве
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Тоя малкия пикльо е на 18-19...много добре знае кфо му се прави...Първоначално написано от Marianella

еми нз обаче връзката с по-малкото момче ми се вижда че няма бъдеще. той завършил ли е у-ще? ти си учиш вече в университет ве4е пък и дори не си го виждалавсе пак не пречи да излезеш с него и да го видиш как е на живо щото има разлика дали чатите или седите 1 с/у друг.
п.п. само да вметна че в няква класация чух веднъж че един от най- романтичните начини за запознанство е иманно във влакдаже наще така са се запознали

Абе повярвай между момче на 18 и такова на 24 има разлика от тука до небето....Първоначално написано от GregoryHouse

Да има на 24 дето са още кретени...и такива на 18 дето са порастнали повече от 24...
Да но в случая момчето на 24 е студент,дори явно работи в Англия....а този не се знае дали ще учи изобщо и дали ще работи нещоПървоначално написано от GregoryHouse
За предпочитане е колегата

Нали знаеш че хората не сме рационални същества

ми аз не бих избрала по малкия с 5 годно излез с него-може и да си допаднете,незн
Мн сте предубедени бе....за любовта няма граници ама ся тука вече има като не е само приказки на халост....

ми аз не бих избрала по малкия с 5 годно излез с него-може и да си допаднете,незн[/quote]
Трудно е да скъсаш корабно въже,
но още по-трудно е да разбереш
истината за едно момче....
[/quote]Първоначално написано от crazy_girl96
ТО ти ако избереш някой с 5 години по малък той ще е 1ви клас бе моме...
аххахахах якоооооооооо и сипаПървоначално написано от GregoryHouse
The Spark
аххахахах якоооооооооо и сипа[/quote]Първоначално написано от 5StaR

Аз съм имал гадже с 5 год. по-голяма...опира до тва дали можеш да завържеш разговор и дали имате общи теми.
По темата еми дай и аз да се хвана с всички момичета дето харесвам и ме харесват...кам 10-20...абе дай и по грозните да се хвана че и те могат да потрябват-не бе напрао да се хвана с вс дето ме харесват ей така щот нз ко искам и неам време за др.
Просто някои хора имат прекалено мн свободно време...
ии сорка за повторението на темата беше без да...
ми ам аз съм ходила предимно само с по малки от себе си ...пък и той работи и тази е завършил и ще е студент тази год.Пък верну някой мой ли ми кажи кво искам ...идея си нямам...
btw: странуту е че родителите ми са се запознали във влака някога, аз с колегата - също ...както и неговите родители...
mirc: emo_e_to
Много ми е гадну без теб ,... бла бла бла..не вярвам в любофта!
momi4e...te i dvamata sa nqkakvi kato 4e li nepodhodq6ti...hmm...toz deto e v Angliq mi se stryva po-nadejden ot drygiq,deto e 5 godini po-malyk...kakvo moje6 da o4akva6 ot nego-samo 6te te razo4arova ... pyk i kolkoto pove4e 4aka6 za ne6to, tolkova po-hybavo e nakraq
па' аз харесвам трима, изяш сЪ!

I kak stigna do tozi velik izvod,koi e po-nadejden i koi shte q razocharovaПървоначално написано от kid_666

A qui

предлагам ти да изчакаш този от Англия..защото първо че е по голям няма акъла му да стига до пишката и обратно.. може наистина да мисли за сериозна връзка,ако ти естествено искаш такава..но все пак не мога да ти кажа защото като характер и като човек този по - малкия сащо може да не е някакъв хърлио..
ThE bEst ThinGs iN liFe aRe fReE..tHe seConD bEsT aRe ExpEnsIvE
Аз незнам,аз колко момчета харесвам и с кое искам да трагнатака че не мога да ти помогна

Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал
ЗдравейтеМного съм объркана спрямо две момчета. И двамата са по - големи от мен, но не знам кой е по добър за мен. Едното момче го познавам от дълго време и излизаме заедно на кафе но като приятели. Миналата вечер решихме да се видим и той ме целуна, но преди това каза че искал просто секс, но се замисли когато му казах че искам сериозна връзка. Другото момче го познавам от има - няма 2 месеца, но се държи много добре с мен и няколко пъти ми каза, че иска да е с мен. Той дори дойде пред къщата ми да ми каже че иска да е с мен и ме целуна и ми каза, че всичко е в мои ръце сега. Не знам какво да правя, моля ви дайте ми съвет
Благодаря ви предварително

първия иска само секс а втория иска сериозна връзка както искаш и ти ..... защо не се опознаеш още малко с 2рия (ако още не си го опознала ) и ако найстина ти хареса му кажи ,че и ти го харесваш и така
Последно редактирано от fanton1 : 10-07-2014 на 21:51