.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2
    Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town

L'oréal Casting Creme: Glossy blondes

Знам, че има цяла тема за косата, но ми е спешно и знам, че така по-бързо ще откликне някой ^^

Ползвала съм 1021 от Glossy Blondes, като косата ми е средно/тъмно руса, но много ме беше страх да не стане прекалено светла, защото нямах намерение да боядисвам отново и държах около 10, вместо минути.. резултат едва се забелязваше..
    Та, въпросът ми е - тъй като смятам отново да взема и този път наистина да се изсветли малко, да личи поне, някой ползвал ли е тази боя? Ако има руси, изсветлявали косата си с това нещо..
    1. Тя просто изсветлява отенъка на косата ви, нали? Няма опасност да стане супер русо?
    2. Когато започне да израства има ли рязка разлика в цветовете?
    3. При положение, че досега съм ползвала това нещо само веднъж, а не съм боядисвала косата си с нищо друго, 10 минути ще са малко, за да хване цвета нали?

ps Уоу, колко малоумни въпроси ;d така е като съм неука в боядисването..

Фен Аватара на Franzellka
    Град
    Варна
    Не се страхувай, дръж боята повече, аз наскоро си взех две кутии на Гарние, номер 111 т.е. много, много светло пепелно рус и също ме беше страх да не стане прекалено светло, краищата ми са тъмно-руси, в корените естествено съм по-светла и там, където имах по-светли кичури коса, ми станаха по-пепелни и малко по-светли, не прекалено изсветлени...Стоях около 40 мин. Според мен просто дава по-светъл оттенък, както казваш ти.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си