.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    asdfgg
    Guest

Въпроси относно сертификати

Здравейте, имам въпроси за сертификатите независимо кой език са. Например по английски сертификатът IELTS кое ниво изисква да имаш, за да го вземеш? Не съм много наясно и ако може да споделите от кои курсове сте доволни по английски или немски.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Изисква се да идеш на ул. Кракра, british council, да дадеш 320 лева и да се явиш на изпит. Примерни има в интернет. Давност - 2 години. FCE, CAE и CPE пак май на същото място, пожизнени са, пак са към 320 лева. Курсовете на съответното място мисля, че са най - добри за целта.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Мега фен Аватара на ameli
    Нивото ти се определя от изпита. Няма възможност да не го вземеш, а в зависимост от резултата ти дават оценка и съответно ниво.

Повече от фен
    Не знаех, че IELTS е сертификат. Интересно...
    Speed 3 Axela

Мега фен Аватара на ameli
    ^А какво е според теб?

На IELTS ако имаш по-малко от 6.00 се смятай за скъсан(a) - този резултат го искат като минимум. / http://takeielts.britishcouncil.org/...r-ielts-scores /

По английски ходих на курсове за FCE и САЕ, по немски за Гьоте B1 и DaF. Бих казала, че съм доволна от нивото си и по двата езика, въпреки, че немския го говоря доста по-малко.
    Ще е добре след като вземеш даден сертификат да продължиш да практикуваш езика поне от време на време, иначе след 2-3 години всичко което си знаел(a) заминава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си