- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбират ли тинейджърките?
За момчетата 99.9% мастурбират това е ясно, но никога не съм знаел дали момичетата го правят. Никога не говорят за секс и всякаш не ги интересува, но според мен тайничко от 15,16 вече го правят :Д
ест, че мастурбират
и ест, че са също толкова разгонени, колкото са и момчетата в пубертета
тоя хормон къде мислиш, че избива, освен по челата
знам една дето разправяше, че от 5ти клас си бута клитора без да е мн наясно кво върши
знам мн мацки, дето са мн отворени на тема секс и си признават тея неща
то е нормално да се мастурбира - нали е приятно
и имаш нужда понякога
повечето жени имам впечатлението, че са супер недостъпните
сичко що е естествено и нормално
не им е мн присъщо
праят се на интересни само... да ги забележиш, да им се умилквашбият ти шута без мн да му мислят после
ест че се барат, човешко е егати
![]()
Жените не маструбират, жените не ходят до тоалетна по голяма нужда, жените не повръщат, жените не пърдят, да бях жена и аз.
Да, правят го, просто не си признават.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Не, всички са монахини, не мастурбират, не слушат чалга и се хранят природосъобразно.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ако 5 момичета ти кажат, че не мастурбират, 4 от тях лъжат. На 5-тата или ѝ стига секса, или е асексуална. Че дори и момичета, който правят секс мастурбират, защото често "мъжете" им (твърде вероятно техни съученици, които току-що са си намерили инструмента) не могат да ги задоволят.
Обаче жените сме яки хипокрити и не можем да си признаем, че и ние сме сексуални същества. Понякога повече и от мъжете.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Не се подигравайте така на момчето, разбира се, че момичетата НЕ мастурбират
Има момичета на по 12, които вече са спали поне с 3ма...
Може би не всички, но по-голямата част от жените на Земята мастурбират. Но да, не си признават!