.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Exclamation Нямам сили да плача вече

Здравейте!Аз не знам от къде да започна всичко стана преди малко повече от година,когато загубих хамстера си Бела.Първоначално не го възприемах толкова сериозно ,но мина месец,минаха два и започнах да я сънувам,плача всеки ден,дори и сега.Очите си изплаках ,не знам какво да правя имам куче и чинчила,но още ми е мъчно за Кларабел (Бела).

Мега фен Аватара на galaxy29
    не се филмирай

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Най-вероятно вече е на по-добро място :/

Купи си нов.

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Баща Ти Виж мнението
    Най-вероятно вече е на по-добро място :/
    дам, на небето
    винаги можеш да поглеждаш нагоре и да си припомняш гризкащата му муцунка

Повече от фен Аватара на Dollie
    Град
    Moon~ :)
    Kато почнете с тея малоумните теми, еей!

Споко, аз си загубих рибките ама ги преживях.

Мега фен Аватара на Баща Ти
    Риб хамстер :/

Супер фен Аватара на Supermassive____
    Ще го преживееш. По страшното е когато губим близки за нас хора. Тогава наистина кошмарът е страшен.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Аз пък днес без да искам очистих паяка си Пешо, който така дълго ми служеше като пазител на въздушното пространство около полилея от кръжащи насокоми. Не знам как стана, но по погрешка го изсмуках с прахосмукачката докато се опитвах да му почистя паежината от висящите по нея комари. Сега съм депресиран от този факт. Ела да си поплачем заедно ако искаш?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Аз пък днес без да искам очистих паяка си Пешо, който така дълго ми служеше като пазител на въздушното пространство около полилея от кръжащи насокоми. Не знам как стана, но по погрешка го изсмуках с прахосмукачката докато се опитвах да му почистя паежината от висящите по нея комари. Сега съм депресиран от този факт. Ела да си поплачем заедно ако искаш?
    xD Еее не това вече ме разби ,ок идвам.

Приеми реалността. И си вземи нов хамстер, макар, че не е толкова добра идея, защото хамстерите живеят кратко.

Щом плачеш толкова за този хамстер, значи, като имаш трудност в живота ще преливат реките от твоите сълзи, според мен не е добре да плачеш толкова за една животинка, колкото и близка да си я усещала

blue_blue
    Guest
    Хамстер..сериозно ли?:ддд

Цитирай Първоначално написано от tishow7 Виж мнението
    Щом плачеш толкова за този хамстер, значи, като имаш трудност в живота ще преливат реките от твоите сълзи, според мен не е добре да плачеш толкова за една животинка, колкото и близка да си я усещала
    +1

Купи си друг..даже 2 да си правят компания. Това ще те разсее от мисълта за стария.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Споко аз като малък имах черен хамстер и лятото го бях забравил с аквариума на терасата и беше умрял и му се беше изпотило коремчето, незнам защо ама коремчето му беше потно когато се опитвах да му направя сърдечен масаж. Тази болка по хамстер не се забравя, вече 10 години и пак си мисля за него като ми е тъжно. /:

Купи си нов хамстер и този път гледай да не избяга .

Аз плаках като хамстера ми умря, но после не пророних и една сълза за смъртта дядо си или тази на една от приятелките си.

Купи си друг, стой малко без домашен любимец, вземи си друго животно. Живота продължава.

Свиквай, тепърва ще губиш животинки и хора. Това е кръговрата на живота, гледай по-реално на нещата.

Мега фен Аватара на baby_baby
    с времето ще ти мине просто трябва да свикнеш с мисълта че тепърва ще губиш хора и животни както казаха по-нагоре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си