Здравейте!Предварително се извинявам ,за правописни грешки,от телефон съм.На 12 години съм и всички ми се подиграват.Още в първи клас учителките ми казваха ,че аз не съм за първи,а за втори ,трети,понеже можех да чета гладко ,а вкъщи учех допълнително,помощ от майка ми не ми се налагаше.Във втори клас имаше едни близначки,те настройха всички срещу мен!Казваха,че съм зубарка,тъпачка,кифла,овца и всякакви такива.Започнаха да ме удрят ,бият и прочие,накараха майка им да се ми вика,защото им казах ,че не е сигурно ,че ще играя с тях в междучасието.Направиха си своя групичка и така започна Третата световна война.Аз приятели нямах,защото всички ме бяха обиждали.Понеже съм по-грозна,момчетата ме наричаха свиня ,ку*ва и т.н. Завърших втори клас,но във трети клас дойдоха още едни близнаци.Те са в класа и до днес.Близначките и близнаците(момче и момиче) се обединиха срещу мен.Така започнаха повече и повече обиди.Веднъж както плаках на двора ,дойде едно момиче,също като мен и него са го обиждали,то също беше по-пълно като мен.Така станахме приятелки.Един побойник се опита да ме удари и аз се защитих и той остана със счупена ръка,от тогава се кротнаха малко.Четвърти клас си го преминах отново с обиди,но хубавато беше ,че близначките ги нямаше вече.В края на четвърти се влюбих в едно момче от другия клас.В пети клас обединиха двата класа,нарочно си развалих успеха (за което съжалявам адски много в момента),за да не съм зубарка,но пак бях задръстена,защото момичетата вече не бяха девствени,а аз както казах ,не съм от най-красивите и нямах и гадже.Не носех разголени дрехи и не с гримирах.Също и ме пушех трева и цигари като тях.Поради това ми казваха кифла.Сега съм шести клас и ми се подиграват ,защото очите ми са шарени.Имам и проблем с акнето и ми казват пъпчивка.Станах по-висока,и отслабнах малко.Онова момче ,което харесвам се оказа ,че и той ме харесва.Намерих си още 2 приятелки и един приятел (това момче,за което говорех).Обидите продължават и не спират ,а аз нищо не обиждам,понякога ги затапвам,но не ползвам грозни думи и не показвам среден пръст.Дори енергийни напитки не пия.Още една причина да ми се подиграват.