.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Приятелят ми си смени пола и искам да правя секс с него

Най-добрият ми приятел винаги ми е помагал и се е държал добре с мен. Той имаше мечта да стане момиче. Родителите му го водиха на различни психолози, но това не му помагаше. След, като разбраха, че няма как да го накарат да си промени мнението, те му обещаха, че ще осъществят желанието му. Приятелят ми си смени пола. Сега е момиче. Много ми харесва и ми се иска да правя секс с него. Обичам го много. Да правим ли секс, защото мисля, че и той го желае?

Цитирай Първоначално написано от ironbg Виж мнението
    Най-добрият ми приятел винаги ми е помагал и се е държал добре с мен. Той имаше мечта да стане момиче. Родителите му го водиха на различни психолози, но това не му помагаше. След, като разбраха, че няма как да го накарат да си промени мнението, те му обещаха, че ще осъществят желанието му. Приятелят ми си смени пола. Сега е момиче. Много ми харесва и ми се иска да правя секс с него. Обичам го много. Да правим ли секс, защото мисля, че и той го желае?
    Щом сега приятелят ти е момиче може да го направите и отново ще си хатеросексуален. Приятелят ти в момената ти е приятелка с коята ще правиш секс може би скоро. Щом е секси прави секс.

Повече от фен Аватара на Little Monster
    хе-хе-хе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си