.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 36

Hybrid View

Мега фен Аватара на an7raks
    А, ясно... Имам чувството, че за София важат различни правила за движение... Като например, че колкото по-бавно караш, толкова по-вляво на пътя трябва да си, а ако ще изпреварваш, то трябва да е задължително отдясно... Жълтото явно тук не значи "внимание, спри", а "Натисни колкото можеш"...

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    А, ясно... Имам чувството, че за София важат различни правила за движение... Като например, че колкото по-бавно караш, толкова по-вляво на пътя трябва да си, а ако ще изпреварваш, то трябва да е задължително отдясно... Жълтото явно тук не значи "внимание, спри", а "Натисни колкото можеш"...
    Е оня ден, например, че е най - прясно, отивам на работа и по наклона нагоре от Константин Величков по посока ЦУМ по булеварда си се качвам и гледам някакъв човечец излиза от пряката точно на задния вход на метрото на Сердика. Гледам назад - много коли, викам си - ще го пусна. Намалям аз, махвам му да мине, нашия седи. Пак му махам, тоя почна да ми свирка и да ми маха защо не карам (!). В момента, в който вкарах първа, нашия с мръсна газ и свирки пред мен и в най - лява лента, след което нахака ултра яките спирачки, за да не влезе в багажника на човека пред него, разбирай без мигачи без нищо, като след това на втората пешеходна пътека пред царския дворец нашия го гледам как изпреварва колоната в насрещното и се нахака най - отпред на светофара на Раковска пред регулировчика. Видима възраст около 60 години, в нисан микра.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си