.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Може ли да го зареже заради момиче?

Има много нахални момичета, но такова момиче за първи път виждам. Те са заедно от скоро време, но той е влюбен много в нея. Приятелката на брат ми има фетиш към травестити. Успя да обработи брат ми и той сега, когато излизат е облечен, като момиче. В това нямам нищо против. Мисля си, че това момиче може да зареже брат ми и да го нарани. Мисля, че е бисексуална и че може да го зареже заради момиче. Възможно ли е да е бисексуална и да го зареже заради момиче?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Всичко е възможно

Кaрa го дa се обличa кaто момиче и излизaт тaкa нaвън ? Брaт ти трaвестит ли е ? Според мен тaя имa няквa цел просто дa го излaгa пред хорaтa и въобще не го обичa

Цитирай Първоначално написано от Lodos Виж мнението
    Кaрa го дa се обличa кaто момиче и излизaт тaкa нaвън ? Брaт ти трaвестит ли е ? Според мен тaя имa няквa цел просто дa го излaгa пред хорaтa и въобще не го обичa
    Преди да се запознае с това момиче не беше травестит. След, като се запозна с момичето стана травестит. Тя ми е казвала, че е много сладък брат ми. Тя го гримира и дори ходят и по магазините заедно. Тя ми е споменавала, че обича брат ми.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Ето от къде тръгват травестулките.

Супер фен Аватара на NissaN
    Ненормална работа...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си