Сега започваш да изваждаш несъществуващи понятия, да представяш написаното през собствения си мироглед. За кво тогава до сега обвинявахте npp, като ти сега правиш същото? Твърдиш, че разбираш и от генетика? Е баси, да не излезе нещо ново и вие по всевъзможни начини ще го извъртите в полза на религията, която до преди време го е отричала, само и само да задоволите каприза си.
Чисто математически, в позната ни вселена съществуват планети, които да имат сходни със нашата планета условия, тоест - слънчеви системи. И не е никаква лъжа това. Не казвам, че зелени човечета ни управляват без да знаем за съществуването им, въпреки че, ако има милиони години по-развита от нас цивилизация, която да е еволюирала, която да може да управлява материята само със силата на мисълта и която да не е зависима от плътта... кой знае.. Защо пък да няма? Виж човечеството как се разви технологично. Хората преди 100 години са наричали много неща днес - фантастика. Дядо ми като е бил малък и е слушал американците не е вярвал, че може някой да се гледа от телефончето през монитора. Имало е пророци като НОстрадамус и др, които са предсказвали някои неща и са виждали бъдещето. Баба Ванга също. Днес също има свръх притежаващи способности хора, което е доказано! Но за народа както казах преди 100 години - никой не е вярвал, че днес ще са стъпили хора на луната. Ами я си представи, ако човечеството оцелее какво ще е не след 100, ами след 10 000 години? Днес има технологии, които от космоса могат да те следят и да те наблюдават, а само до преди 50 години е нямало. Нали знаеш с колко процента функционира човешкия мозък? Според някои хора, самия ни мозък не е в състоянието да побере цялата информация и ако ни бъде поднесена ще блокира, ще умрем. В близкото бъдеще работят и по създаването на изкуствен интелект, машини, които могат да придобият чувства....
На мен религиите не ми изглеждат един дол дренки, ами ти казвам, че някой изповядваш друга религия може да ми изкара 10 тона информация, за да се защити в негово право, което ти да кажем ще отречеш.
Няма такова животно като чист атеист, всеки вярва в нещо.