Иска ми се просто да кажа една дума и да ме разбереш. Бог е любов ли? Това което казваш напълно противоречи на библията. Помня че в библията пишеше "Жената на Давид така и така не обикнала Бога, за това тя останала без деца" нещо такова пишеше и това ме доведе до мисълта че Бог взема хората при себе си на сила! Бог те заплашва с ада ако не правиш това което той ти казва (10те божи заповеди). Също така библията казва че всички неверници ще отидат в ада, какво по голямо доказателство искаш че бог те манипулира? Защитаваш бог и така нататък обаче истината е че той само те манипулира. Духовноста е като сън.... в съня ти не изпитваш силна болка ето така е и в духовноста. Може би ада не е безкраен, аз вярвам че всичко си има край! Тази несправедливост наречена ад все някога ще свърши... ако дявола не съществуваше, щяха ли хората да правят зло чрез изкушение? Ако бог е толкова силен колкото казва библията то защо той не спре дявола?? "защо по-добре не си запълваш времето с развлечения като нормалните хора, отколкото да съдиш истинския Господ Бог, Който никога не е имал дори съвсем малко вина?!" КАК ДА СИ ИЗПЪЛВАМ ВРЕМЕТО С ТЪПИ РАЗВЛЕЧЕНИЯ КАТО НИЩО НЕ МИ ДОСТАВЯ УДОВОЛСТВИЕ ОСВЕН ШИБАНИЯ КОМПЮТЪР?????????????????? казвам ти ако ще пишеш "никога не е имал дори съвсем малко вина?!" в отговор на тоя пост по добре недей поства защото полудявам. Аз не искам бог да ми помага бе аз искам просто да го разкарам от жалкия си живот?! примера които даваш с слънцето е верен аз наистина си затварям очите за истината но аз мразя истината мразя и сълнцето аз за това спя през деня. По добре някъква заблуда да влезне в главата ми и да ми каже че няма нито дявол нито бог! че най после да имам мир! Не, всъщност трябва още 1 нещо да стане за да имам пълен мир със себе си - курвата която нарича себе си моя майка да се махне в друга държава за да остана сам с баба си. ТОВА Е КОЕТО ИСКАМ! МНОГО ЛИ Е ? истинската ми мечта е да си имам русо момиче но това никога няма да стане понеже съм много по долно ниво от нейното. Абсолютно никога няма да имам това което искам и аз приех това за факт. Като не мога да имам това което искам поне нека имам мир със себе си като си помисля че тъпия безмислен духовен свят НЕ СЪЩЕСТВУВА и като маика ми замине в гърция. Нямам думи да изразя колко мразя всички даже и теб дето ми отговаряш на постовете с такава гордост защитаваш бог :@