- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да я възбудим с думи!
Как да възбудим момиче, само с думи...например, когато си пишем по Facebook или Skype ?
взимаш дилдо след това си го будеш в гъза и те сами ще ти дойдат думите
Излез от филмите, общувай на живо, прави секс.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Първоначално и опиши материалното си състояние. Ако се справиш с това добре, от там нататък няма голямо значение какво ще и приказваш.
"She ti prusna slivata"
Запиши клипче, стани новият сър Стенли Ройс и сами ще ти се лепят.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Аз съм момиче и е лесно...мен са ме възбуждали даже с едно ,,обичам те,, :Д то си е до момичеказвай й какво би направил с нея и какво ти се иска ..
"ще пържа картофки и ще правя пица за десерт има сладолед знам че звучи простовато но полято с вино предполагам ще го понесеш чакам те"
момичетата без апетит (за здравите говоря), които ядат по една бисквитка за закуска и маруля за вечеря са отблъскващи
тези, които не можеш да ги накараш (или ги караш на сила) да опитат от произведението ти също
разбирам да се спазва режим, ама без пренасации
освен това за тая работа има и спорт и секс
или накратко: ще си умра от кеф да ти скубя косата
Последно редактирано от galaxy29 : 10-29-2014 на 02:38
Вероятно момчето може да пита ако примерно си има приятелка и иска да я подразни докато не са заедно? В този случай й припомняй случки. Ако не се познавате не се опитвай защото едва ли ще се получи. Ако по скайп или фейсбук, защото не можеш на живо, пак недей, понеже като се видите и тя поиска това, за което си й говорил, ще е много вероятно да се изложиш. Уточни се и тогава може и да получиш смислен отговор...
"Ще ти ближа вагината, като пенсионер капачка от кисело мляко."
Пробвай го.